Cine a testat-o psihologic pe sefa Serviciului Psihologia Personalului?

Cine a testat-o psihologic pe sefa Serviciului Psihologia Personalului?

In anul 2017, Loredana Corduneanu a promovat examenul in functia sef Serviciu Psihologia Personalului (SPsP), functie pe care a ocupat-o, ani la randul, prin imputernicire. Dubios! Cine a evaluat-o psihologic pe sefa psihologilor de personal? Subalternii? 

Testare sustinuta cu propriile teste psihologice?!

Planeaza suspiciunea rezonabila ca Loredana Corduneanu ar fi sustinut testarea psihologica pentru postul pe care l-a ocupat anterior prin imputerniciri repetate (ani la randul) dupa propriile teste psihologice. Organele abilitate vor dovedi.

Am putea admite prin absurd ca bateria de teste dupa care a fost testata Loredana Corduneanu a fost achizitionata fara ca aceasta sa stie. Destul de ciudata explicatia… Tocmai de aceea vom solicita organelor abilitate sa faca verficari.

Cine a testat-o psihologic pe sefa Serviciului Psihologia Personalului?
Cine a testat-o psihologic pe sefa Serviciului Psihologia Personalului?

Psihologul care a evaluat-o i-a fost subaltern

Ne intrebam retoric: Psihologul de personal care a evaluat-o pe Loredana Corduneanu, in momentul sustinerii testarii psihologice i-a fost subaltern? Totusi, ramane dubios cum un subaltern poate evalua un superior. Numai in SPsP al ANP-ului se mai poate asa ceva si undeva in Zimbabwe.

FSANP a semnalat in mod constant probleme la testarea psihologica

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitencarelor (FSANP) a semnalat in mod constat conducerii ANP ca exista probleme grave la Serviciul Psihologia Personalului (SPsP), insa ANP continua sa musamalizeze neregulile. In prezent nu exista nicio posibilitate de rezolvare din interiorul sistemului, dat fiind faptul ca in anul 2018, directorul general al ANP, Marian Dobrica, cu ajutorul Loredanei Corduneanu a picat 60% dintre candidatii la Academia de Politie ca sa poata sa intre fiul acestuia.

Marian Dobrica va fi testat psihologic de Loredana Corduneanu?

Imputernicitiul Marian Dobrica, s-a inscris pentru postul vacant de director general al ANP. Va fi testat psihologic tocmai de Loredana Corduneanu, ori de vreun „locotenent” al acesteia care va sti cum sa-i plaseze tocmai bateria de teste pe care acesta o stie dinainte de a se prezenta la testare.

Este curios pentru un om care ameninta ca se omoara cu masina pe autostrada sau care urmareste noaptea subalternii pe la geamuri sa treaca testarea psihologica. In sistemul lui Dobrica si al lui Corduneanu orice se poate intampla.

Nota Bene: Sunt curios ce va raspunde Marian Dobrica la intrebarea legata de „intentii sinucigase”. Sic!

Publicat de Cosmin Dorobantu

Sindicalist

5 gânduri despre „Cine a testat-o psihologic pe sefa Serviciului Psihologia Personalului?

  1. Cum adică face dg din astea cu suicide și pe mandolina pe sub geamurile subalternelor???
    Nu cred
    Mai bine poate ne povestiți câte ceva despre ce făcea dg pe vremea când era împuternicit pe la Codlea, ceva activități extraprofesionale

    Apreciază

  2. Mai sunt situații similare cand un agent de la Jilava, gen „Ardiles” facea evaluari la persoane care s au inscris pt functiile de ofițer la grupa de interventie, inclusiv ofițeri cu state vechi….cum naiba un agent(cu tot respectul pt ei) sa fie intr o comisie in care se evaluaeaza si ofiteri?

    Apreciază

Comentariile sunt închise

Sindicatul Național SINPEN 2016 Constanța

Fiat justitia et pereat mundus

%d blogeri au apreciat: