Marian Dobrica, incapabil de progres. Management de tipul „Royal Pine”.

Marian Dobrica, incapabil de progres. Management de tipul "Royal Pine".

Marian Dobrica, directorul general al Administratie Nationale a Penitenciarelor (ANP) nu are capacitatea de a rezolva nici macar lucrurile minore in Aparatul Central. Nu degeaba se spune ca o persoana din ANP are calitatea de „cretin patentat”.

Conform Deciziei nr. 306/2018, Ioana Serban este inca DGA

Pe site-ul oficial al ANP, la sectiunea: ANP > Conducere ANP și Unități subordonateATRIBUTII apare ca doamna Ioana Serban are atributii de director general adjunct in Administratia Nationala a Penitenciarelor (ANP), conform Deciziei directorului general al ANP nr. 3016/09.01.2018.

Marian Dobrica fara Curriculum Vitae

Daca intri pe site-ul oficial al ANP observi ca directorul general Marian Dobrica nu are postat curriculum vitae. Daca ne intrebam de ce, gasim si raspunsul imediat: Directorul general nu a facut nimic laudabil si notabil in cei 25 de ani de cariera. Acesta este si motivul pentru care nu si-a postat CV-ul. Pe site-urile institutiilor de aparare, ordine publica si securitate nationala, toti sefii si-au postat CV-urile.

„Mi-ai stricat 23 de ani de cariera!”

Acum 2 ani, mi-a reprosat personal ca i-am „stricat” cei 23 de ani de cariera, prin postarile de pe fsanp.ro si penitenciare.info. Acuzatie nefondata. Cine il cunoaste cu adevarat, isi da seama ca Marian Dobrica a fugit toata viata lui de raspundere, fiind un personaj oportunist, fricos, lipsit de anvergura, slugarnic si las.

Dobrica, fa-ti treaba!

In cei 2 ani de mandate succesive, acordate prin imputernicire, Marian Dobrica nu a rezolvat nicio problema a angajatilor din penitenciare, nu a tinut legatura cu nicio institutie partenera, nu a creat parteneriate cu alte institutii. Pur si simplu a supravietuit.

Marian Dobrica, navetist de meserie.

Singurul lucru de care Marian Dobrica s-a tinut de la inceputul mandatului si pana in prezent, a fost sa faca zilnic, cate 4 ore, naveta Sobozia – Bucuresti si retur, astfel incat a ajuns sa miroase a bradulet de masina „Royal Pine”.

Publicat de Cosmin Dorobantu

Sindicalist

Sindicatul Național SINPEN 2016 Constanța

Fiat justitia et pereat mundus

%d blogeri au apreciat: