Famiglia Dobrica – Cosa Nostra

https://penitenciareinfo.files.wordpress.com/2019/04/adresa-fsanp-ilegalitati-transport-marian-dobrica-slobozia.pdf

Famiglia Dobrica („Cosa Nostra”), cu ramificatiile ei, este o agregare de elemente care au distrus sistemul penitenciar, fiind compusa din:

Capo

Capo de La Famiglia este Marian Dobrica – director general al Administratiei Nationale a Penitenciarelor (ANP). Marian Dobrica ocupa ilegal functia de director general de 1 an. Acesta este servitorul ministrului Justitiei Tudorel Toader.

Vicecapo

Vicecapo este Geanina Florentina Dobrica – sotia lui Marian Dobrica. Vicecapo este acuzata ca ar fi promovat, intr-un mod fraudulos, concursul de ofiter economist, unde a obtinut nota de 9,97 (una dintre cele mai mari note din tara). (DETALII AICI) Pentru acel concurs, vicecapo a avut de invatat 17 legi, iar concurenta a fost foarte mare: 40 de candidati. Exista acuzatii potrivit carora ar fi fost „ajutata” in timpul probei de calculator,  chiar de trei ori, deoarece vicecapo nu stia sa scrie cu diacritice.

Consigliere

Consigliere este Catalin Nita – directorul Directiei Juridice din Administratia Nationala a Penitenciarelor. Acesta este mereu in preajma lui Capo, gata oricand sa-i ofere sfaturi acestuia. Calitatea lui consigliere este… Acesta mai joaca si rolul de „sifon” al lui Capo.

Capodecina

Capodecina este Teodor Eduard Dobrica – fiul lui Marian Dobrica. Junele Famigliei Dobrica a promovat in anul 2018 examenul la Academia de Politie „Alexandru Ioan Cuza” – arma penitenciare. In mod suspect Serviciul Psihologia Personalului a respins aproximativ 60% dintre candidatii pentru Academia de Politie – Penitenciare, in anul 2018. Pana la proba scrisa a ramas „omul si locul”. In acel an s-a intrat la Academia de Politie cu nota 5. Concidenta!

Soldato

Soldato reprezinta oricare dintre subalternii lui Marian Dobrica care executa orbeste dispozitiile elucbrante ale acestuia. Desi majoritatea (90%) dintre angajatii sistemului penitenciar are convingerea ca Marian Dobrica este cel mai dezastruos director general pe care l-a avut Administratia Nationala a Penitenciarelor, actioneaza in favoarea lui, de teama de a nu fi „vanati” (VANATUL – reprezinta o practica canibalica a praduitorului negricios din Campia Baraganului care, ascuns dupa ciulini, isi vaneaza semenii).

P.S.

Se zvoneste ca Marian Dobrica nu s-ar inconjura de oameni destepti si cinstiti de frica sa nu ii ia locul. Oamenii cu potential au fost inlaturati din Aparatul Central, sub diferite pretexte. Capo promoveaza mediocritatea iar functiile cheie le ocupa fie cu oameni de pe urma carora profita, fie cu oameni slugarnici, care-l venereaza.

Publicat de Cosmin Dorobantu

Sindicalist

2 gânduri despre „Famiglia Dobrica – Cosa Nostra

 1. Aceste „ramificații” există în fiecare unitate subordonată ANP. Fenomenul a explodat în urma valurilor de încadrări directe (care au fost atât de necesare). Să trăiască nașii /finii/ nepoții!

  Apreciază

 2. nea marian a luat modelul de la guvernanti, care isi angajeaza pipitele in sinecuri de partid.
  acesta manevra e dupa un tipic anume>

  1. lins in cur pe gargamel;
  2. cerut sinecuri pentru rubedeniile lui, mai mult sau mai putin colorate (colored).

  Apreciază

Comentariile sunt închise

Sindicatul Național SINPEN 2016 Constanța

Fiat justitia et pereat mundus

%d blogeri au apreciat: