Romania TV | Ciobanul de Gigi Becali jigneste politistii de penitenciare

Romania TV | Ciobanul de Gigi Becali jigneste politistii de penitenciare

Fostul detinut Gigi Becali, care a beneficiat de tratament preferential in penitenciare, intra, la postul de televiziune Romania TV, intr-o zona care nu poate fi combatuta cu argumente logice, dezvaluind ca „ar fi condus in puscarie si pe militieni”, pe care „ii punea sa mature”.

Ciobanul nu si-a luat medicamentele

Este adevarat ca Gheorghe Becali zis „Nea Gigi” a beneficiat in penitenciare de un tratament preferential. Insa este total FALSA informatia potrivit careia detinutul cioban ar fi pus angajatii penitenciarului sa mature. Afirmatiile ciobanului latifundiar demonstreaza inca o data ca nu si-a luat medicamentele prescrise de medic.

Se autosesizeaza ANP vizavi de afirmatiile lui Gigi Becali?

Intr-o tara normala, o institutie respecabila iesea in spatiul public si lua pozitie impotriva acuzatiilor lui Gigi Becali are afecteaza imaginea sistemului penitenciar si, implicit, imaginea politistilor de penitenciare.

ANP nu o va face. Este condus de Marian Dobrica. Se va face ca nu observa si va merge mai departe, pe principiul „cainii latra, ursul trece.”

Publicat de Cosmin Dorobantu

Sindicalist

5 gânduri despre „Romania TV | Ciobanul de Gigi Becali jigneste politistii de penitenciare

 1. ANP ar trebui sa sesizeze CNA cu adresa, inregistrari, declaratie de presa, amintit ca Puscas a fost catelul de casa la cioban etc.

  Apreciază

 2. Această televiziune este una de dezinformare, de fapt cea mai mare televizune de dezinformare din câte există. Exagerări, stârniri de panică, de disperare…Vina este a lor pentru că ei cheamă astfel de semianalfabeți, de persoane fără personalitate, în scopul de a -și face reclamă prin discreditare. Și care este cel mai potrivit personaj?! Gigi Becali, evident. O veșnică victimă a sistemului penitenciar și a sistemului, în general…

  Apreciază

  1. Nu este vina lui, ci a televiziunii în cauză care îl cheamă tocmai în acest scop și care, fără să cunoască lucruri minime despre sistemul penitenciar, se solidarizează cu acest semianalfabet în aruncarea cu noroi în tot sistemul penitenciar și de justiție.

   Apreciază

Comentariile sunt închise

Sindicatul Național SINPEN 2016 Constanța

Fiat justitia et pereat mundus

%d blogeri au apreciat: