Tudorele, raspunde la intrebare! Cum e sa fii sluga pe 57.000 de lei pe luna?

Tudorele, raspunde la intrebare! Cum e sa fii sluga pe 59.000 de lei pe luna?

Sluga marioneta a infractorilor, asa-zisul profesor renegat atat de studenti, cat si de profesorii universitari, care inca joaca rolul Ministrului Justitiei, Tudorel Toader, ameninta pe pagina sa de Facebook ca, in cursul zilei de azi (05 Februarie 2019), va face publice salariile angajatilor din penitenciare.

Postarea lui Tudorel Toader de pe Facebook

„Pentru o corecta informare:
In cursul zilei de maine voi face publice drepturile salariale, precum si toate celelalte drepturi banesti, de care beneficiaza functionarii publici cu statut special din ANP !” – a postat Tudorel Toader pe pagina sa oficiala de Facebook, in data de 04.09.2019

Tudorele, sa-ncepi cu salariul lui Marian Dobrica!

Draga Tudorel, baiat crescut la tara in Vulturu de Jos, judetul Vrancea, cand vei incepe sa postezi salariile angajatilor din Adminsitratia Nationala a Penitenciarelor (ANP), sa nu il uiti pe al lui Marian Dobrica – director general ilegal imputernicit de 3 ori consecutiv in functie de catre tine!

Apropo, draga Tudorel, nu uita sa spui ca, zilnic, Marian Dobrica, face naveta Slobozia – Bucuresti si retur, tot pe banii publici. Ba mai mult si-a detasat de la Penitenciarul Slobozia si un sofer, caruia ii plateste lunar indemnizatie de detasare, tot din banii publici.

Tudorele, fa public si salariul lu’ fiu-tau!

Daca tot s-a aplecat spre transparenta si publicitate, Tudorel Toader ar trebui sa faca publice urmatoarele: salariul odraslei acestuia, precum si modul in care Toader Junior a ajuns asistent la Universitatea “Alexandru Ioan Cuza” din Iasi, in anul 2017.

Tudorele,  sotia si fiul lui Marian Dobrica, cum au ajuns ofiteri?

Draga Tudorele, i-ar interesa, pe cei care participa la concursurile organizate de ANP si care isi spun speranta in corectitudinea acestor concursuri, cum si-a facut Marian Dobrica sotia ofiter economist, promovand examenul cu nota 9,97. Se spune ca Duhul i-ar fi sarac, iar unica-i pregatire a fost cea de „nevasta de director general”. Cica alte recomandari n-a avut, ca, deh… stiu colegii din Penitenciarul Slobozia cam ce-i poate capul duduii.

Serviciul Psihologia Personalului (SPsP) din ANP a respins la evaluarea psihologica peste 60% dintre candidati, in anul in care fiul lui Marian Dobrica a sustinul examenul la Academia de Politie „A.I. Cuza” (2018).

Intr-o zi Directia Nationala Anticoruptie (DNA) va face curatenie in institutia penitenciara. Toate la timpul lor…

Angajatii din penitenciare sunt furati lunar la salariu

Aplicatia de pontaj „fura” lunar la salariu angajatii din penitenciare. Desi i-am semnalat in repetate randuri lui Marian Dobrica si lui Tudorel Toader, acestia nu au luat nicio masura. De ce? Ei sunt invatati cu infractorii care fura de la cetateni, pentru ca ii slujesc orbeste.

In concluzie!

Tudorele, angajatii din penitenciare ar putea fi invidiosi pe tine. Daca o sluga castiga 57.000 de lei pe luna, cam cat ai vrea sa castige un functionar public cu statut special care ii custodiaza pe infractorii tai, care-ti sunt sefi?

Angajatii din penitenciare nu sunt invidiosi pe o sluga. Noi avem demnitate, onoare si nu ne vindem sufletul si trupul infractorilor, asa cum ai facut-o tu.

Publicat de Cosmin Dorobantu

Sindicalist

2 gânduri despre „Tudorele, raspunde la intrebare! Cum e sa fii sluga pe 57.000 de lei pe luna?

  1. Atrag atentia asupra caracterului confidential al salariilor si asupra obligativitatii legale, de pastrare a acestor date ca si confidentiale. Norma este inca inclusa in Codul Muncii, Legea 53/2003. Aceste dispozitii sunt aplicabile si sistemului administratiei penitenciare . Domnilor, dincolo de orice reactii emotionale, ratiunea trebuie sa primeze. Situarea in extreme, chiar si de acest fel, polarizeaza si negativizeaza comunicarea in ansamblul ei. Propun sa ne oprim in/din aceasta escalada. Exista riscul de a afecta mii de oameni.

    Apreciază

Comentariile sunt închise

Sindicatul Național SINPEN 2016 Constanța

Fiat justitia et pereat mundus

%d blogeri au apreciat: