Carierele fiilor | Juniorul Toader si Juniorul Dobrica

Carierele fiilor | Juniorul Toader si Juniorul Dobrica

Fiul lui Tudorel Toader s-a angajat asistent la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iasi in anul 2017. Fiul lui Marian Dobrica a intrat la Academia de Politie „Alexandru Ioan Cuza”, arma Penitenciare in anul 2018. Urmeaza ca fiul lui Liviu Dragnea sa fie numit sef la DNA, in 2019. Si astfel se incheie triunghiul carierelor fiilor coruptilor.

Carierele fiilor „ajutati”

Tudorel Toader: Anul 2013 – Ministerul Justitiei a scos un post de notar pentru cei care doreau să-si mute sediul de la tara in municipiul Iasi. Fiul cel mare al lui Toader, notar în comuna Rachiteni, s-a inscris si el in concurs insa a ratat sansa, fiind devansat de Roxana Adiana Cojocaru.

Anul 2017 – Ajuns ministru al Justitiei, Tudrel Toader si-a angajat fiul ca asistent la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iasi. A urmat o ancheta. Degeaba…

Marian Dobrica: Anul 2018 – Marian Dobrica a facut, in calitatea sa de director general al Administratiei Nationale a Penitenciarelor (ANP), tot posibilul ca, dupa testarea psihologica, sa ramana pentru Academia de Politie, omul si locul. In acel an, Psihologia Personalului (SPsP) a respins peste 60% din candidati, pentru a face loc fiului sefului penitenciarelor sa promoveze la Academie. Evident ca Juniorul Dobrica a promovat examenul. In anul 2018 la Academie – arma penitenciare s-a intrat cu nota 5.

Anul 2019 – Nu a fost suficient ca, in anul 2018, ilegalul Dobrica a distrus destinele a peste 60% dintre candidatii la Academia de Politie, in anul 2019, intr-un mod strigator de suspect, sotia lui Marian Dobrica a promovat pe un post de ofiter economist cu nota 9,97. Voci din penitenciare spun ca sotia lui Dobrica ar fi desteapta ca personajul Giani din filmul „Las Fierbinti”. Un fel de Viorica Dancila de Slobozia…  (DETALII AICI)

Marian Dobrica isi face soacra director general adjunct

Vazand lipsa de reactie a autoritatilor, dar si a candidatilor respinsi pentru a face loc „famigliei” Dobrica, directorul general isi va onora soacra cu functia de director general adjunct al ANP.  Un fel de Caligula al zilelor noastre… Mai pune cineva pret pe problemele psihice ale distinsului ins? Nu! Acceptam si gata.

Publicat de Cosmin Dorobantu

Sindicalist

6 gânduri despre „Carierele fiilor | Juniorul Toader si Juniorul Dobrica

  1. Da, de la examenul psihologic din 2018 pt. admitere la Academia de Politie, am auzit multi candidati ca nu vor mai participa , pt. ca pe retelele de socializare s-a dus buhul cu ce s-a intamplat si cum i-a facut partie Dobrica lui fi-su!!!
    Mai mult, s-a aflat ca ultimul intrat la arma Penitenciare nici nu a obtinut nota 5, i-a fost umflata nota ca sa se ocupe locurile!!!
    Ne vom mira ca peste 3 ani vom avea o promotie de prosti?! Sa tinem minte si sa nu ne miram! Rusine Dobrica!!! Rusine sa-ti fie de dei carora le-ai frant aripile la inceput de zbor!!! Rusine!!!

    Apreciază

Comentariile sunt închise

Sindicatul Național SINPEN 2016 Constanța

Fiat justitia et pereat mundus

%d blogeri au apreciat: