Ana Birchall ancheteaza ”invoirea” detinutului Liviu Dragnea din Penitenciarul Rahova

Ana Birchall ancheteaza ”invoirea” detinutului Liviu Dragnea din Penitenciarul Rahova

Ministrul Justitiei, Ana Birchall, solicita o ancheta privind permisiunea de iesire din penitenciar a detinutului Liviu Dragnea. Detinutul ar fi beneficiat ”pe ascuns” de permisiunea de iesire pentru o zi din Penitenciarul Rahova.

Directorul Denis Darie este in vizorul ministrului

Pe surse aflam ca directorul Penitenciarului Rahova, comisar sef de politie penitenciara Denis Darie ar fi fost supus unor presiuni ”de sus” pentru a-i acorda detinutului VIP, Liviu Dragnea, o zi de permisiune de a iesi din penitenciar. Din acest motiv, ministrul Justitiei, Ana Birchall i-ar fi solicitat direcotrului general al Administratiei Nationale a Penitenciarelot (ANP) o ancheta a situatiei.

Invoire prematura acordata de conducerea Penitenciarului Rahova

Conducerea Penitenciarului Rahova a acordat prematur o invoire detinutului Liviu Dragnea. In istoria sistemului penitenciar detinutii nu primesc atat de repede permisiunea de a iesi din penitenciar, la cateva luni de la expirarea perioadei de carantina si observare.

Intregul proces de invoire s-a derulat ”in ascuns”

Intreaga procedura de acordare a zilei de ”invoire” de care a beneficiat Liviu Dragnea s-a derulat atat de secret, incat asteptam cu interes sa aflam care au fost meritele deosebite cu care s-a remarcat detinutul Liviu Dragnea astfel incat sa primeasca atat de repede o recompensa.

Publicat de Cosmin Dorobantu

Sindicalist

2 gânduri despre „Ana Birchall ancheteaza ”invoirea” detinutului Liviu Dragnea din Penitenciarul Rahova

  1. Darie, un cetățean din Ploiești
    ajuns pe la ANP. de la armată. Un individ murdar, să răspundă penal golanul.

    Apreciază

Comentariile sunt închise

Sindicatul Național SINPEN 2016 Constanța

Fiat justitia et pereat mundus

%d blogeri au apreciat: