(Pamflet) Un cretin din Slobozia a parcat căruța cu coviltir pe locul directorului general al ANP

(Pamflet) Un țigan din Slobozia a parcat căruța cu coviltir pe locul directorului general al ANP

Un cetatean nesimtit din Slobozia, venit la un grup de lucru din Administratia Nationala a Penitenciarelor (ANP) a parcat căruța cu coviltir pe locul directorului general al institutiei penitencire.

Jigodie cu ifose creditata, odata, cu mari merite de conducator

Odiniaora, desteptaciunea i-a luat mintile ministrului Infractorilor de la Justitie si, scuipandu-si in san, a uns la conducerea sistemului penitenciar un individ negru taciune de ura. Sa nu se creada ca sunt rasist! Nu ai cum sa treci cu vederea o astfel de semisolutie ambigua care a coborat valoarea sistemului penitenciar 40 de mii de leghe sub nivelul marii.

N-as fi scris aceste randuri daca balele acestui ins pupincurist nu ar fi udat inutil biroul directorului general din Maria Ghiculeasa nr. 47 si daca nu s-ar fi crezut, in micimea mintii lui, cel mai mare conducator al sistemului penitenciar de la aparitia lui Homo Sapiens si pana in prezent.

Un nesimtit a parcat pe locul directorului general al ANP

Obtuz, ingust si daunator cum l-au catalogat cei care au avut neplacerea de a-l cunoaste, tiganul de la Slobozia a parcat masina pe locul de parcare destinat autoturismului ANP-ului folosit de directorul general al institutiei. Cine te crezi, măi nesimtitule?! Tu nu este capabil nici macar sa imiti un director general, darămite sa crezi ca esti unul! Esti dovada vie ca orice mediocru poate ajunge conjunctural director general al ANP! Ai parcat pe locul DG-ului ca sa-l sfidezi? Numai un cretin patentat ar proceda in maniera asta.

Publicat de Cosmin Dorobantu

Sindicalist

Un gând despre „(Pamflet) Un cretin din Slobozia a parcat căruța cu coviltir pe locul directorului general al ANP

  1. La Sectia exterioara Valu lui Traian mai este unu” Taranu pe numele lui cu lingaul lui Sef de tura Colniceanu care si-au pus in proprietate parcarea din fata penitenciarului blocand proprii ofiteri sau subofiteri, colegii care au avut tupeul sa le ocupe locurile lor de parcare in care doar anumiti sefi (cei 2 sus mentionati) au voie, pana cand a venit Politia Locala si au facut ordine.. Multumim Politiei Locale pe aceasta cale.
    Astfel de lucruri sunt lipsite de colegialitate si conduita.Apropo Acest Taranu sef sectie exterioara Valu lui Traian cand a fost pus pe functie ce a facut sa isi impuna „puterea” printre alte meschinerii a hartuit sexula o colega venita proaspat din academie pana cand, felicitari domnisoarei a depus plangere penala la parchet impotriva acestui individ, problema este ca mai avem o domnisoara hartuita de acest domn dar nu are curaj sa depuna plangere. O zi buna.

    Apreciază

Comentariile sunt închise

Sindicatul Național SINPEN 2016 Constanța

Fiat justitia et pereat mundus

%d blogeri au apreciat: