Plata majorarii de 50% blocata pentru politistii de penitenciare

Plata majorarii de 50% blocata pentru politistii de penitenciare

Plata majorarii de 50% a fost blocata printr-un apel telefonic. Se pare ca, in viziunea controlorului delegat, exista o problema de natura a face imposibila plata majorarii de 50% pentru lucrari de exceptie si misiuni speciale pentru politistii de penitenciare.

Posibila cauza a blocarii acordarii majorarii de 50%

La nivel de zvon se aude ca odata cu aparitia Statutului politistilor de penitenciare s-ar fi creat o problema in acordarea acestui drept pentru politistii de penitenciare, iar controlorul delegat ar fi cerut un puct de vedere pentru a aviza plata acestei majorari.

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor (FSANP) sugereaza factorilor decizionali din Ministerul Justitiei sa convinga controlorul delegat sa adopte aceeasi strategie ca cei din Ministerul Afacerilor Interne (MAI).

50% blocat prin telefon

La convocarea cu directorii adjuncti economico-admnistrativi s-a discutat aceasta problema a acordarii majorarii de 50%. Ulterior, telefonic, ANP a dispus unitatilor penitenciare sa nu puna in aplicare plata acestei majorari pana nu se lamuresc aspectele invocate de controlorul delegat.

Publicat de Cosmin Dorobantu

Sindicalist

Sindicatul Național SINPEN 2016 Constanța

Fiat justitia et pereat mundus

%d blogeri au apreciat: