Noi cu cine defilam?! Predoiu, Cupsa sau Andronache?

Noi cu cine defilam?! Predoiu, Cupsa sau Andronache?Noi cu cine defilam?! Predoiu, Cupsa sau Andronache?

Sistemul penitenciar are nevoie de un ministru activ, care-i cunoaste problemele si care are si solutii pentru ele. Am avut asteptari de la doamna Ana Birchall, dar a dovedit pe final de mandat ca promoveaza nulitati in functii inalte. (Recent, Claudia ZMEU…)

Predoiu, Cupsa sau Andronache?

In mass-media se vehiculeaza trei nume sonore pentru Ministerul Justitiei: Catalin Predoiu, Gabriel Andronache si Ioan Cupşa. Primul a mai fost ministru al Justitiei in Guvernul Tariceanu.

Gabriel Andronache este numit si juristul PNL, iar despre Ioan Cupşa pot spune ca este deputat de Bihor care le-a tinut piept groparilor Justitiei: Florin Iorgache si Eugen Nicolicea.

De la Ana, ramas bun…

Despre doamna Ana Birchall nu am multe de spus. A avut multe intentii, dar nu prea multe rezultate. Am avut o colaborare si un dialog exclusiv pe Facebook, unde i-am semnalat cateva probleme, dintre care a rezolvat doar una. Promisiuni a facut destule, insa doar cu asta s-a ales sistemul penitenciar.

Birchall s-a facut de ras cu Zmeu

Ultima centrare cu stangu-n dreptul a facut-o recent doamna Ana Birchall, cand a uns-o directoare a Directiei Economico-Administrative din Administratia Nationala a Penitenciarelor (DEA-ANP) pe Claudia ZMEU, cea care n-a fost in stare sa promoveze examenul, fiind singura candidata. Noroc cu contestatia…Cand aude doamna Zmeu de problemele economice ale sistemului penitenciar face fata veveritei care aude drujba.

In concluzie, raman la convingerea ca aceasta doamna (n.r. Claudia ZMEU) este utila si vizibila ca cerneala simpatica. Incapabila fiind, si-a dat demisia in anul 2017 din functia in care tocmai a fost promovata. Sper ca urmatorul ministru sa rezolve problema, caci principala problema a DEA-ANP este insasi domna Claudia Zmeu.

Publicat de Cosmin Dorobantu

Sindicalist

Sindicatul Național SINPEN 2016 Constanța

Fiat justitia et pereat mundus

%d blogeri au apreciat: