D-ale lu’ Zmeu: Penitenciarul Giurgiu a fost amendat cu 10.000 lei de Agentia Nationala pentru Achizitii Publice

D-ale lu' Zmeu: Penitenciarul Giurgiu a fost amendat cu 10.000 lei de Agentia Nationala pentru Achizitii Publice

 

Cuvant inainte: In Directia Economico-Administrativa din Administratia Nationala a Penitenciarelor (DEA-ANP) prostia reprezinta un handicap. Orice asemanare cu personajele reale este pur intamplatoare, deoarece in DEA-ANP naivul cel mai ignorant este incapabilul alterat de economie.

Am incheiat un articol recent cu replica: „Speram sa nu comita acelasi pocinog ca la Penitenciarul Giurgiu, pe care il vom analiza in detaliu, in viitorul apropiat.”

Stiati ca…

In data de 25.10.2017 Penitenciarul Giurgiu a primit o amenda contraventionala in cuantum de 10.000 de lei, deoarece a achizitionat in anul 2014 si in anul 2015 hrana pentru detinuti (diverse categorii de alimente) cu incalcarea prevederilor art. 23 din OUG nr. 34/2006?

Avand in vedere natura similara a produselor achizitionate si scopul unitar avut in vedere, Penitenciarul Giurgiu trebuia sa insumeze toate valorile estimate pentru achizitionarea alimentelor si sa aleaga procedura de atribuire a acestora in consecinta. Valoarea estimata cumulata nu permitea achizitionarea prin cerere de oferte sau prin cumparare directa, intrucat depasea pragul prevazut de art. 124, lit. a) din OUG nr. 34/2006.

Cum prostia are oroare de anonimat, vom face publice prenumele, numele si functia persoanei care se face responsabila de aceasta amenda contraventionala: Claudia ZMEU, director al Directiei Economico-Administrative din Administratia Nationala a Penitenciarelor (DEA-ANP).

Publicat de Cosmin Dorobantu

Sindicalist

2 gânduri despre „D-ale lu’ Zmeu: Penitenciarul Giurgiu a fost amendat cu 10.000 lei de Agentia Nationala pentru Achizitii Publice

Comentariile sunt închise

Sindicatul Național SINPEN 2016 Constanța

Fiat justitia et pereat mundus

%d blogeri au apreciat: