Salarizare: Programul informatic de salarizare functioneaza corect, Claudia Zmeu NU

Salarizare: Programul informatic de salarizare functioneaza corect, Claudia Zmeu NU

Avand in vedere sesizarile membrilor de sindicat ai Federatiei Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor (FSANP) cu privire la modul defectuos de calcul al salariului aferent lunii octombrie 2017, in comparatie cu celelalte luni ale anului, am inaintat conducerii Administratiei Nationale a Penitenciarelor (ANP) sesizarile primite, iar reactia a fost una prompta. (Vezi Adresa ANP nr. 60691/DEA/13.1.2017)

Concluzia este ca programul informatic de salarizare functioneaza corect, iar problemele referitoare la calculul salariului pana la aceasta data au fost eliminate intr-un timp relativ scurt. ANP a dispus, prin Adresa ANP nr. 60691/DEA/13.1.2017, specialistilor pe salarizare sa poarte discutii cu angajatii nemultumiti de modul de calcul al salariului, explicandu-le cauza aparitiei diferentelor intre salariile anterioare si cele calculate dupa noul program de salarizare.

Ne oferim sa identificam persoana vinovata de modul defectuos de calcul al salariilor angajatilor din penitenciare, pana la data remedierii problemei:

V-o mai amintiti pe doamna Claudia ZMEU? Am scris despre ea. Este directoarea Directiei Economico-Administrative din Administratia Nationala a Penitenciarelor (DEA-ANP), cea care a promovat examenul in urma unei contestatii controversate. Spunem controversate, deoarece doamna in cauza, n-a descoperit manualele de economie si nici nu are capacitatea de a coordona si conduce DEA-ANP. A fost omul nepotrivit la momentul potrivit.

Desi coordoneaza DEA-ANP de ceva timp, Claudia ZMEU nu a fost in stare sa remedieze problemele pe linia salarizarii, trimitand in unitatile penitenciare adrese lipsite de asumarea interpretarii legislatiei in materie, desi avea obligatia sa indrume si sa coordoneze corect specialistii din penitenciare, in vederea eliminarii deficientelor pe salarizare. Nu a facut-o! De ce? Este incompetenta. Nu are nici capacitatea si nici viziunea de a gestiona DEA.

Ne intrebam: Cine o tine in brate pe Claudia ZMEU?

Speram sa nu comita acelasi pocinog ca la Penitenciarul Giurgiu, pe care il vom analiza in detaliu, in viitorul apropiat.

Publicat de Cosmin Dorobantu

Sindicalist

Un gând despre „Salarizare: Programul informatic de salarizare functioneaza corect, Claudia Zmeu NU

  1. Pentru cei ce se plang ca le-a fost scazuta chiria, ganditi-va doar ca pot veni ulterior sa ceara si banii inapoi, cei primiti suplimentar in aceasta perioada.

    Apreciază

Comentariile sunt închise

Sindicatul Național SINPEN 2016 Constanța

Fiat justitia et pereat mundus

%d blogeri au apreciat: