29 iunie este zi libera si se poate acorda oricand in cursul anului

Directorul Fulga de la Giurgiu, de la incompetenta la penibil

Directorul Penitenciarului Giurgiu, Marius FULGA, ne-a demonstrat inca o data ca forta de penetrare a prostiei este direct proportionala cu forta ei de distrugere. Nu era de ajuns ca ne-a facut sistemul penitenciar de ras cand a liberat ilegal detinuti sau i-a tinut ilegal in puscarie, lipsindu-i de libertate, astazi (14 nov 2017) Marius FULGA a dat jos drapelul romanesc al Penitenciarului Giurgiu si l-a inlocuit cu unul rusesc.

In fata Penitenciarului Giurgiu sunt montate corturi, s-au auzit focuri de arma, masini turate, pentru ca se filmeaza “Killing Eve”. Directorul Marius Fulga i-ar fi lasat sa picteze gardurile puscariei cu graffiti, insa a intervenit prompt seful Serviciului Logistica si a intrerupt bataia de joc la care este supus Penitenciarul Giurgiu.

Marius Fulga asteapta o sponsorizare de la baietii cu “filmarea”, dar ii prevad un scurt drum pe la DNA.

Se va sesiza cineva din Administratia Nationala a Penitenciarelor sa-l puna la punct pe Fulga? Toleram bataia de joc? Vreti sa urmam si noi exemplul lui si sa ne batem joc de sistemul penitenciar? Macar ce a mai ramas serios din el…

Advertisements

One thought on “Directorul Fulga de la Giurgiu, de la incompetenta la penibil”

Comments are closed.