Directorul general al ANP, Marian Dobrica, rupe in doua pisica neagra a directorilor

Directorul general al ANP, Marian Dobrica, rupe in doua pisica neagra a directorilor

Directorul general al Administratiei Nationale a Penitenciarelor (ANP), Marian DOBRICA, a inceput anul 2018 cu dreptul, luand decizia schimbarii din functia de director de penitenciare* astfel: Marius FULGA cu Marian POPESCU la Penitenciarul Giurgiu, Pompiliu DIMA cu Cristina DUMITRAN la Penitenciarul Iasi. Domnul Cristian BURSUC va ocupa functia de director al Penitenciarului Braila

La nivel inalt (ANP), domnul Cristi PLESA a fost numit in functia de director general adjunct al ANP, avand in subordonare: DSDRP, DMRU, SCP si Structura de securitate.

Se zvoneste ca si „profesionista” abacului si inventatoarea facatoare de minuni in achizitii publice, Claudia ZMEU, va parasi fotoliul de director al Directiei Economico-Administrative din ANP (DEA-ANP) si isi va lua talpasita la Investitii, unde i se va da un taburet pe masura inteligentei. Speram ca distinsa doamna va „investi” si in domnia sa niste: experienta, eficienta, profesionalism.

* Nota Bene: Nu comentez in acest articol profesionalismul directorilor de penitenciare schimbati din functie.

Publicat de Cosmin Dorobantu

Sindicalist

17 gânduri despre „Directorul general al ANP, Marian Dobrica, rupe in doua pisica neagra a directorilor

 1. Nu stiu pe ce criterii se aleg directorii imputerniciti, dar bag seama ca in ultimii 10 ani Braila nu a mai vazut un director de unitate din curtea sa. Asa de slabi pregatiti sunt ofiterii din aceasta unitate? sau sunt alte interese pe care noi nu le intelegem,cica. Domnule director Dobrica , aplecati-va si asupra omenilor din aceasta unitate, ii cunoasteti, ati lucrat cu ei , oferiti-le sansa sa -si demonstreze calitatile manageriale. Niciun director strain de acea curte nu a constientizat ca apartine acelui colectiv si nici colectivul nu l-a sustinut.Toti au venit si au plecat cu multumirea ca si-au asigurat cele 6 luni pentru pensie.

  Apreciază

 2. Da pe dvs ce va recomanda dle dorobantu sa comentati profesionalismul directorilor ?
  Mi se pare sau îi trimiteti bezele DG ului ?

  Apreciază

 3. Buna seara! Nu vreau sa supar pe nimeni dar vreau sa spun si eu ceva.Nu rupe domnu Dobrica pisica cam prea tarziu?Seara buna!

  Apreciază

Comentariile sunt închise

Sindicatul Național SINPEN 2016 Constanța

Fiat justitia et pereat mundus

%d blogeri au apreciat: