Masura lui Teodorovici de impozitare a pensiilor nu afecteaza politistii de penitenciare

Masura lui Teodorovici de impozitare a pensiilor nu afecteaza politistii de penitenciare

Taxa pe toate pensiile mai mari de 10.000 de lei a lui Eugen Teodorovici nu se atinge de pensiile anangajatilor din penitenciare.

Taxa de solidaritate nu afecteaza politistii de penitenciare

Chiar daca masura lui Eugen Teodorovici ar fi neconstitutionala daca ar fi pusa in practica, exista teama ca aceasta va afecta si putinii fosti angajati din penitenciare care au pensii militare peste valoarea de 10.000 de lei.

Peste 99% dintre fostii politisti au pensia sub 10.000 de lei

Majoritatea angajatilor din penitenciare au pensiile sub jumatatea plafonului pentru care s-ar impune „taxa pentru solidaritate”. Pensii peste 10.000 de lei au doar cativa fosti directori generali, directori de penitenciare sau directori de directii care si-au „umflat” veniturile cu majorari salariale de 50% pentru lucrari de exceptie si misiuni speciale.

Masura Teodorovici anunta vremuri grele pentru bugetari

Am anuntat inca de anul trecut ca vor veni vremuri grele in ceea ce-i priveste pe bugetari. Guvernul da semne ca nu mai are bani in visterie, ceea ce inseamna ca in viitorul apropiat vor aparea si primele masuri de austeritate. Sa ne gandim la reinvierea masurilor de austeritate din 2010?!

Publicat de Cosmin Dorobantu

Sindicalist

Sindicatul Național SINPEN 2016 Constanța

Fiat justitia et pereat mundus

%d blogeri au apreciat: