Tudorel Toader, praduitor pe Facebook!

Tudorel Toader, praduitor pe Facebook!

Tudorel Toader, ex-ministrul Justitiei, alungat cand nu a mai raspuns la comenzi, a inceput o campanie de praduiala a celor care l-au sprijinit sa aiba, timp de doi ani, un venit lunar de aproximativ 57.000 de lei. Pe Facebook, Tudorel Toader se dezice de modificarea legilor justitiei, inclusiv de infiintarea Sectiei pentru investigarea infractiunilor din justitie. (prăduitor, prăduitori s. m. (intl.) denunțător)

Tudorel Toader face praduieli pe Facebook

Tudorel Toader a scris pe pagina sa de Facebook:

„O simpla precizare !
25 octombrie 2017, orele 14.00 !
Proiectul de Lege pentru modificarea celor trei legi ale justitiei, impreuna cu solicitarea de aviz din partea Comisiei de la Venetia, au fost preluate de catre Comisia speciala din parlament, fara ca acestea sa ajunga la Guvern. Peste o saptamana, dintr-un proiect de lege au aparut trei proiecte, la initiativa unui numar de 11 parlamentari, cu multe, foarte multe modificari, printre care si aparitia Sectiei speciale, s-a renuntat la solicitatea avizului Comisiei, urmand apoi intreaga odisee parlamentara !
PS: va urma !”

Cine te crede, Tudorele? Onoarea ta s-a pierdut de mult timp!

Oricate simple precizari ar face ex-ministrul Tudorel Toader pe reteaua de socializare Facebook, in mintea opiniei publice, in mintea angajatilor din pnitenciare va ramane ca un ministru incompetent si meschin. A promis ca va rezolva problemele din penitenciare, insa acesta s-a preocupat exclusiv de soarta detinutilor, lasand angajatii din penitenciare sa munceasca in conditii mizerabile si fara dotari.

„Va urma!”

Sinecuristul Toader isi ameninta fostii colegi, ca va spune (eg. sifona, pradui) si alte lucruri care ar putea prejudicia imaginea celor cu care a lucrat aproximativ doi ani de zile, timp in care s-a aflat la conducerea Ministerului Justitiei. Acest comportament este tipic oamenilor josnici, lipsiti de coloana vertebrala si fara orice urma de demnitate.

Publicat de Cosmin Dorobantu

Sindicalist

Sindicatul Național SINPEN 2016 Constanța

Fiat justitia et pereat mundus

%d blogeri au apreciat: