Penitenciarul Gaesti, puscaria grandomaniei si a tupeului

Penitenciarul Gaesti, puscaria grandomaniei si a tupeului
Tupeul si grandomania au atins cote alarmante la Penitenciarul Gaesti. Directorul Anghel Gheorghe ocupa primele locuri in top in ceea ce priveste: slugarnicia, ipocrizia si grandomania. Intotdeauna i-a placut sa fie „number one”, insa „vedeta” (cum se autointituleaza) este numarul unu in sens negativ.

Folosirea angajatilor in scopuri personale. Insusirea unor bunuri de la beneficiari

Incredibil de crezut, dar este adevarat. Directorul Gheorghe Anghel a plecat cu masina penitenciarului sa-si insusesca mobila unui beneficiar, pentru ca acesta vroia sa o arunce.
Directorul Gheorghe Anghel se foloseste de subordonati in scopuri personale: incearca sa ”prosteasca” angajatii sa ii vanda autoturisme la preturi avantajoase pentru el, sa-l plimbe cu masina pe timpul si banii acestora, ca pe ”Papa de la Roma!” pentru a-si rezolva tot felul de afaceri personale, chiar in timpul serviciului.

Un nimeni printre conducatorii institutiilor din judet

La un moment dat se vaicarea printre subordonati, ca nu doreste sa invite pe nimeni din conducerea autoritatilor publice din judet, la bilantul Penitenciarului Gaesti, pentru ca nici pe el nu-l invita nimeni, nicaieri. Oare de ce?! Pe principiul: Spune-mi cu cine umbli ca sa iti spun cine esti… Va las pe voi sa concluzionati cine este domnul Anghel Gheorghe daca NIMENI nu vrea sa umble cu el.
Ba mai mult, subalternii domnului Anghel Gheorghe fac haz de caracterul acestuia, afirmand: „Este in stare sa fure si florile din glastra, daca nu esti atent cand pleaca.” 

Sluga directorului se crede smecherul colectivului

Cat poti sa fii de umil, incat sa fii sclavul unuia ca Anghel Gheorghe?!
Cand nu esti bun de nimic, trebuie sa iti ocupi timpul cu ceva. El si numai el este cel care instiga la rautati si agresivitate in randul angajatilor.
Mai nou, un agent, sluga la imparatie! (cum i se spune prin curtea puscariei), a rupt afisele de la avizierul sindicatului, in plina zi, de fata cu toata lumea.  „Sluga la imparatie” il injura pe liderul de sindicat, din dispozitia domnului Gheorghe Anghel.
Informat despre incidentele penale ale slugii la imparatie, directorul Gheorghe Anghel a afirmat: ”Nu am ce sa-i fac, asa este el, mai agresiv, doar il stii!”.
Ii atragem atentia Slugii la imparatie ca faptele de „smecher” ale lui sunt penale, iar in situatia in care nu-si corijeaza comportamentul de infractor imprumutat de la detinuti va suporta consecintele, impreuna cu instigatorul sau de rang directorial.
Sluga la imparatie este acel tip care-i intinde cearsaful pe plaja cand directorul Anghel Gheorghe pleaca in concediu.
a fost raspunsul).

Procesele-verbale ale sedintelor consiliului de conducere falsificate

La sedintele consiliului de conducere, una se discuta si alta consemneaza in procesele-verbale. De ce? ANP trebuie sa faca verificari. Aici ne rezervam dreptul de a sesiza organele penale pentru savarsirea unor infractiuni. Avem probe!
Aceste ilegalitati se intampla pentru ca si acolo Anghel Gheorghe si-a bagat coada.
In fapt: Tabelul cu semnaturi circula printre participantii de la consiliul de conducere pentru semnaturi, la inceputul sedintei, iar la birou se stabileste ce se scrie in procesul-verbal, in asa fel incat sa se inteleaga ca nu au fost probleme, nu au fost obiectii, totul este perfect, toata lumea multumita, chiar daca subordonatii semnaleaza probleme grave din unitate.

Alte probleme:

Injoseste si umileste subordonatii in fata detinutilor.
– Incurajeaza subordonatii la comiterea de ilegalitati ori le acopera pe cele comise de persoane cu influenta. Avem exemple.
Incalcari ale fisei postului. Daca esti agent si nu esti ”in gratiile Imparatului”, rupi perimetru si puncte de lucru, si instante si tot ce inseamna ”stai pe aproape ca e nevoie de tine!”, chiar daca in fisa postului esti la dispecerat. Ultimul caz, recent dezbatut in sedinte: Un agent care are in fisa postului dispecerat, face si in poarta cu anexa la fisa postului (anexele nu au nicio prevedere legala), mai face si sef de schimb tot cu anexa, si mai suplinesti si inlocuiesti si pe alte schimburi, daca este nevoie. Daca omul a ridicat problema, cum ca nu mai poate, a fost aruncat pe perimetru. De ce ?, pentru ca ”eu decid”!
Problemele sunt mult mai multe. Vom reveni…

Publicat de Cosmin Dorobantu

Sindicalist

3 gânduri despre „Penitenciarul Gaesti, puscaria grandomaniei si a tupeului

 1. Nici Dirtu de la Bacau nu este departe…Si acesta la fel se crede pe mosia lui…un mic dictator…cum este ca si om…adica mic,mic….cu un caracter foarte murdar!!!

  Apreciază

 2. Nu e singurul din sistem. Dar se pare ca nimanui nu-i pasa. Poate ar trebui sa verificati putin imputernicirile astea. Unii chiar nu au abilitati de conducere, trateaza puscaria ca pe mosia lor. Chiar nu se gasesc oameni capabili sau functioneaza doar principiul pilelor.? Chiar vreti distrugerea acestui sistem? Degeaba ne chinuim sa facem imagine cand din interior vine putoarea.

  Apreciază

 3. Eeee domnilor …..avem și noi la puscarioara noastră acest exemplu… de conducator . Dar toți care se aseamănă se aduna?! … in funcția asta de director…. Oare sa fi mâncat toți din aceeași farfurie de au astfel de comportament? Sigur ca da … doar au fost tolerați, iar vechiul DG ii tolera … erau buni pt el ….
  Ferească D-zeu!!! Hal de conducator de instituție publica !

  Apreciază

Comentariile sunt închise

Sindicatul Național SINPEN 2016 Constanța

Fiat justitia et pereat mundus

%d blogeri au apreciat: