Ana Birchall, dispusa sa rezolve problemele din penitenciare

Ana Birchall, dispusa sa rezolve problemele din penitenciare

Ministrul interimar al Justitiei, doamna Ana Birchall, este dispusa sa rezolve problemele urgente din sistemul penitenciar, prezentate de Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor (FSANP). 

13 Mai 2019, intalnire Sindicate – MJ – ANP

In data de 2 Mai 2019, Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor (FSANP) a transmis Ministerului Justitiei (MJ) o lista cu 24 de probleme stringente din sistemul penitenciar, in scopul identificarii unor solutii urgente de remediere.

In data de 10 Mai 2019, domnul Sorin Dumitrascu, presedintele FSANP, a fost invitat la Ministerul Justitiei pentru a stabili un calendar al intalnirilor dintre angajator si sindicatele din penitenciare, in scopul rezolvarii problemelor prezentate. La intalnirea de la Ministerul Justitiei, a participat si domnul Ion Popa, secretar de stat, care va coordona intreaga activitate a Administratiei Nationale a Penitenciarelor (ANP).

Ana Birchall, interesata de problemele angajatilor din penitenciare

Ministrul intermiar al Justitiei, doamna viceprim-ministru pentru implementarea parteneriatelor strategice Ana Birchall se arata interesata, in mod direct, de identificarea unor solutii urgente la problemele stringente cu care se confrunta angajatii din penitenciare, situatie care conduce la imbunatatirea dialogului social real dintre Ministerul Justitiei, Administratia Nationala a Penitenciarelor si organizatiile sindicale din penitenciare.

13 Mai 2019, intalnire intre Ministrul Justitiei si organizatiile sindicale

Conducerea Ministerului Justitiei si-a manifestat, azi 13 Mai 2019, totala disponibilitate pentru identificararea unor solutii optime la problemele invocate de catre Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor, in cadrul unui calendar care sa poata oferi realist posibilitatea rezolvarii acestora si evitarea pe viitor a situatiilor tensionate existente in acest moment in sistemul penitenciar.

O noua serie de discutii privitoare la probemele angajatilor din penitenciare va avea loc, marti, 14 Mai 2019, la sediul Ministerului Justitiei, intre conducerile MJ, ANP si organizatiile sindicale.

Publicat de Cosmin Dorobantu

Sindicalist

Un gând despre „Ana Birchall, dispusa sa rezolve problemele din penitenciare

 1. Este bine că invită sindicatele la discuții.
  Se vede o schimbare. Totuși trebuie să vedem rezultate.
  Domnul Dumitrașcu vedem că insistă și o face destul de bine.
  Spre mirarea mea! Unde erau celelalte sindicate când noi eram în stradă. Nu erau aceleași probleme și acum o lună??
  Probabil nu aveau voie, nu-i lasă Dobrica.
  Oricum este bine ca-n ceasul al 12-lea au realizat problemele.

  Apreciază

Comentariile sunt închise

Sindicatul Național SINPEN 2016 Constanța

Fiat justitia et pereat mundus

%d blogeri au apreciat: