Cursa speciala: SPED-ANP a aprobat transferul lui Marian Dobrica, cu bagaj, la Penitenciarul Slobozia

Cursa speciala: SPED ANP a aprobat transferul lui Marian Dobrica, cu bagaj, la Penitenciarul Slobozia

Prezentul articol este un pamflet si trebuie luat ca atare. Marian Dobrica a fost transferat la Penitenciarul Slobozia, cu tot cu bagaj personal, in vederea executarii pedepsei. Incepand cu 08 Mai 2019, Marian Dobrica nu mai este  directorul general al Administratiei Nationale a Penitenciarelor (ANP).

Util si vizibil ca o cerneala simpatica

Au trecut doi ani de cand dinastia Dobrica s-a cocotat prin minciuna si manipulare in fruntea Administratiei Nationale a Penitenciarelor (ANP). Azi s-a incheiat o epoca neagra a sistemului penitenciar. Mandatul insului va ramane in istoria penitenciara ca unul urat, fals, daunator. Nu a realizat nimic remarcabil. Nu si-a asumat nicio decizie, iar prostia, frica si pupincurismul au devenit emblematice in era Negriciosului.

Unde cap nu e, picioarele fac legea

In ultimii doi ani, detinutii au pus stapanire pe puscarii. Inconjurat doar de slugi construite dupa chipul si asemanarea lui Marian Dobrica, directorul general nu a fost in stare sa modifice actele normative care intareau siguranta penitenciarelor si siguranta angajatilor. Statutul politistului de penitenciare se afla in Parlament intr-o forma care nu avantajeaza pe majoritatea angajatilor. Concursurile sunt blocate, avansarile sunt blocate.

Singurele realizari ale lui Marian Dobrica au fost: 1. sa-si faca fiul ofiter, 2. sa-si faca sotia ofiter.

Marian Dobrica, mereu intr-o acuta pana de idei si lexic

Trebuie sa marturisesc ca rareori prostia unui inchipuit m-a bucurat atat de mult ca in ultimii doi ani. Cum s-a accidentat el, Marian Dobrica, cu tesla din dotare, cand a intrat in conflict cu FSANP!  In anul 2018, inchipuitul acesta a degajat numai cu stangu-n dreptul, iar ratarile Ciulinului de Baragan au fost „valorizate” de organizatia noastra sindicala.

In concluzie, Marian Dobrica va ramne in amintirea tuturor angajatilor din penitenciare ca un functionaras vremelnic si netrebnic, de o calitate discutabila.

Marian Dobrica, sa-ti zic ceva legat de autostima: Orice pisica in oglinda se vede leu! (N.B. Sper sa inteleaga si Catalin Nita…)

Publicat de Cosmin Dorobantu

Sindicalist

4 gânduri despre „Cursa speciala: SPED-ANP a aprobat transferul lui Marian Dobrica, cu bagaj, la Penitenciarul Slobozia

  1. Mi-ar plăcea să-și ia după el la Slobozia pe toți lingăii cărora le promitea posturi și acum i-a lăsat mască.

    Apreciază

Comentariile sunt închise

Sindicatul Național SINPEN 2016 Constanța

Fiat justitia et pereat mundus

%d blogeri au apreciat: