Polica cu plocon la Dobrica

Polica cu plocon la Dobrica

Aflam de pe site-ul fsanp.ro ca Ion Popescu, directorul Penitenciarului Targu Jiu, s-ar fi dus cu plocon direct acasa la Marian Dobrica, directorul general al Administratiei Nationale a Penitenciarelor (ANP).

Si slugile au slugi

Metehnele de slugi s-au pastrat de pe vremea dominatiei otomane, cand, in semn de recunoastere a suzeranitatii otomane, domnitorii ofereau cadouri pentru a obtine favoruri din partea stapanilor. Se pare ca Polica are in gena sa acest obicei, de a ajuns sa ploconeasca sluga lui Tudorel Toader.

Se pare ca Polica ar fi fost surprins oferind Negriciosului cateva produse alimentare. Ca pe timpul raposatului… Negriciosul s-a vandut pe „o bara de salam”. E posibil sa fie salam de SOIA. Nu de alta, dar a venit vremea ca Negriciosul S-O IA din loc si sa plece! Va veni momentul cand toti cei pe care i-a prejudiciat „sa-i intoarca obrazul”.

Situatia este atat de rusinoasa, incat iti vine sa intri in pamant! Cum sa ajungi sa ii oferi plocon unuia ca Dobrica?! 

Haos instalat in „era dobricului”

Imaginea sistemului penitenciar a devenit in ultimii doi ani neagra si urata, exact dupa chipul si asemanarea conducatorului. Detinutii au pus stapanire pe penitenciare, conducerile unor penitenciare (Iasi, Giurgiu, Poarta Alba) au inceput sa favorizeze detinuti. Aceasta este „era dobricului”. Va trece si asta. Ca orice molima… Ceasul ii suna baiatului ciocolatiu din fruntea ANP-ului.

50% pentru Polica

Majorarile salariale de 50% se platesc „in natura”. Se pare ca Polica si-a platit recompensa cu „salam de soia”. Vorbesc de „salam de soia” pentru ca Negriciosul nu e un barbat cu stil, care sa aiba pretentii si gusturi de nobil. Imbracat din bazar, cu o frizura „cu carare pe mijloc” – anii ’98, cu un discurs sacadat si navetist nu poti avea prestanta.

Publicat de Cosmin Dorobantu

Sindicalist

2 gânduri despre „Polica cu plocon la Dobrica

Comentariile sunt închise

Sindicatul Național SINPEN 2016 Constanța

Fiat justitia et pereat mundus

%d blogeri au apreciat: