Abuzuri in Penitenciarul Gherla. Directorul adjunct isi muta „nepoatele” dupa pofta inimii.

Abuzuri in Penitenciarul Gherla. Directorul adjunct isi muta "nepoatele" dupa pofta inimii.

„Nepoata” lui Apahidean Florin, DASDRP la Penitenciarul Gherla, a fost mutata  din supraveghere la birou, fara sa stie directorul Gheorghe Iftinca. Ce o recomanda pe Bodea Daiana sa fie favorizata de directorul adjunct?! In sistemul penitenciar vocea si talentul nu sunt criterii. Asteptam masuri.

Bodea Daiana din supraveghere la birou

Apahidean Florin a ales in intuneric (bezna mintii) mutarea doamnei agent Bodea Daiana de la Sectia Exterioara Cluj la Peniteciarul Gherla, dandu-i „pe criterii personale” o functie la birou. Este de notorietate faptul ca la Sectia Exterioara Cluj exista o criza cuta de personal feminin, insa pe domnul Apahidean Florin nu-l intereseaza aceasta situatia.

Mutata „noaptea ca hotii”

Cu o vechime de 1 an in sistemul penitenciar, Bodea Daiana a fost mutata din sectorul operativ, unde e criza de personal, fara stirea domnului Gheorghe Iftinca, directorul unitatii. Nu mai vorbim de proceduri, de criterii obiective, experienta, vechime. Singurul criteriu a fost „nepotismul”. Sau… de ce nu ne-am duce cu gandul si la alte lucruri mai grave, cum ar fi: primirea de foloase necuvenite, altfel nu inteleg acest mod dubios de a muta „noaptea ca hotii” un angajat intr-un post caldut.

Detinutii au scapat de sub control la Penitenciarul Gherla

Angajatii penitenciarului reclama ca sub conducerea lui Apahidean Florin, detinutii au pus stapanire pe puscarie. Lipsa de implicare, frica de detinut si incapacitatea lui Apahidean Florin de a lua decizii imediate au determinat ca detinutii sa faca legea in Penitenciarul Gherla. Tot mai multi angajati se plang ca nu sunt sprijiniti de directorul adjunct Apahidean Florin.

Vine vara. Vreau birou cu AC-eu!

Pentru ca vine vara si „nepoata” Bodea Daiana nu poate rezista sa munceasca langa domn’ bantit, Apahidean Florin a ales calea obscura sa-si „promoveze” intr-un mod total nedeontologic „nepoata”, tocmai la un birou cu aer conditionat (AC-eu).

Publicat de Cosmin Dorobantu

Sindicalist

11 gânduri despre „Abuzuri in Penitenciarul Gherla. Directorul adjunct isi muta „nepoatele” dupa pofta inimii.

 1. Tinand cont de legislatia actuala, cam toti lucratorii din administrativ ar migra catre operativ. Nu va intrebati de ce? Ptr ca e foarte greu in operativ…V-ati prins.,,, Nu mai vrea nimeni in administrativ…
  Cum vedeti dvs lucrurile denaturate…

  Apreciază

 2. Cu Apahidean chiar lucrezi foarte bine daca esti corect…E un om de cuvint,iar faptul ca cineva a acceptat un post la 8 ore,unde chiar esti ocupat 100% nu inseamna nepotism…in ziua de azi practic trebuie sa prostesti pe cineva sa accepte un post la administrativ….dar ,parerea mea este dupa 11 ani lucrati cu Apahidean ca este un om corect.

  Apreciază

 3. Poate exista niste adevar in anumite afirmatii, dar postul doamnei in cauza nu e de invidiat, daca s-ar cerceta mai atent problema s-ar observa cum la celebra sectie Cluj nu prea sunt ore suplimentare co restante etc aspect ce denota probabil un management eficient al sectiei…totodata doamna in cauza ocupa postul de la cereri unde nu a dorit nimeni sa vina si mai mult decat atat doamna merge cu detinutele la gaz ul unit unde se desf act agriculturale…nu cred ca poate fi invidiata sincer…

  Apreciază

  1. Un om poate fi și bun și rău. Alegerea ii aparține. Dacă a fost bun odată, asta nu înseamnă ca dacă greșește in mod flagrant nu trebuie sa reacționam.

   Și Dobrica era “bun” odată. Asta nu înseamnă ca acum nu a ajuns cel mai slab director general le care l-a avut ANP din vremea dacilor și romanilor.

   Apreciază

  1. Nu îl atacam. Scoatem in Evidenta faptul ca trebuie sa se maturizeze. Are o funcție importantă, care implica anumite responsabilități și obligații. Nu trebuie sa se poarte ca in jocurile video de pe calculator.

   Apreciază

 4. Asta nu e nimic , să vedeți la PORTA ALBĂ mutări suspecte , numai un singur om important are o târlă de veri și fini în departamentu escorte , mutați peste noapte și avantajati pe față , unde mai punem si nepotismele altora , din sectoru vizită si de pe la birouri , la pluton rămân resturile……..

  Apreciază

 5. Vreți sa cunoașteți asa zise mutări ‘nocturne’, coborâți mai spre vest și veți găsi un adevărat exod. Exact, chiar aici, în împărăția tupeistului, protejatului, penalului și veșnic adulatul pupincuristilor – ȘERPE mare baron de BUZIAȘ.
  A reușit sa transforme sectorul operativ într-un adevărat șvaițer, agenți mutați după bunul și nesimțitul plac pe funcții de conducători auto, de financiaristi sau logisticieni, de agenți zidari/faianțari/rigipsari, informaticieni și lucrători la evidentă.
  Peste 50% din personalul operativ scăpat decimarii acestui ” solzos”, este aruncat în cu totul alte posturi pentru executarea serviciului, decât cele în care sunt numiți pe stat.
  A declanșat recent, un asa zis „MAN HUNTING” asupra tuturor celor ce poarta pe ei o țintă montata tot de acest individ, aceea de a fi membru FSANP.
  Baroane, cred ca ți-am mai transmis încă odată și ți-o spun din nou: SUNTEM AICI, VINO ȘI PRINDE-NE. AVEM CURAJUL ȘI MÂNDRIA DE A FII CEEA CE SUNTEM.
  Ești trecător, sa nu uiți asta, Tovarășe Ion.

  Apreciază

Comentariile sunt închise

Sindicatul Național SINPEN 2016 Constanța

Fiat justitia et pereat mundus

%d blogeri au apreciat: