“Nepoata” lui Apahidean Florin, DASDRP la Penitenciarul Gherla, a fost mutata  din supraveghere la birou, fara sa stie directorul Gheorghe Iftinca. Ce o recomanda pe Bodea Daiana sa fie favorizata de directorul adjunct?! In sistemul penitenciar vocea si talentul nu sunt criterii. Asteptam masuri.

Bodea Daiana din supraveghere la birou

Apahidean Florin a ales in intuneric (bezna mintii) mutarea doamnei agent Bodea Daiana de la Sectia Exterioara Cluj la Peniteciarul Gherla, dandu-i “pe criterii personale” o functie la birou. Este de notorietate faptul ca la Sectia Exterioara Cluj exista o criza cuta de personal feminin, insa pe domnul Apahidean Florin nu-l intereseaza aceasta situatia.

Mutata “noaptea ca hotii”

Cu o vechime de 1 an in sistemul penitenciar, Bodea Daiana a fost mutata din sectorul operativ, unde e criza de personal, fara stirea domnului Gheorghe Iftinca, directorul unitatii. Nu mai vorbim de proceduri, de criterii obiective, experienta, vechime. Singurul criteriu a fost “nepotismul”. Sau… de ce nu ne-am duce cu gandul si la alte lucruri mai grave, cum ar fi: primirea de foloase necuvenite, altfel nu inteleg acest mod dubios de a muta “noaptea ca hotii” un angajat intr-un post caldut.

Detinutii au scapat de sub control la Penitenciarul Gherla

Angajatii penitenciarului reclama ca sub conducerea lui Apahidean Florin, detinutii au pus stapanire pe puscarie. Lipsa de implicare, frica de detinut si incapacitatea lui Apahidean Florin de a lua decizii imediate au determinat ca detinutii sa faca legea in Penitenciarul Gherla. Tot mai multi angajati se plang ca nu sunt sprijiniti de directorul adjunct Apahidean Florin.

Vine vara. Vreau birou cu AC-eu!

Pentru ca vine vara si “nepoata” Bodea Daiana nu poate rezista sa munceasca langa domn’ bantit, Apahidean Florin a ales calea obscura sa-si “promoveze” intr-un mod total nedeontologic “nepoata”, tocmai la un birou cu aer conditionat (AC-eu).