Marian Dobica a decis! Elevii SNPAP vor fi incadrati in decembrie 2019.

Marian Dobica a decis! Elevii SNPAP vor fi incadrati in decembrie 2019.

Marian Dobrica, directorul general al Administratiei Nationale a Penitenciarelor (ANP) a decis ca elevii promotiei 2019 a Scolii Nationale pentru Pregatirea Agentilor de Penitenciare Tg. Ocna (SNPAP Tg. Ocna), vor fi incadrati pe posturi tocmai in decembrie 2019.

Masuri impotriva elevilor SNPAP Tg. Ocna

Pentru ca bugetul ANP asigura aproximativ 83% din cheltuielile cu personalul, Marian Dobrica a decis ca elevii SNPAP Tg. Ocna, promotia 2019, sa fie incadrati cateva luni mai tarziu (decembrie 2019).

Cinstit ar fi sa solicite buget, nu sa isi bata joc de elevi

Pentru ca Marian Dobrica este imputernicit in functia de director general al ANP, nu are curajul sa puna punctul pe i si sa ceara ministrului Justitiei sa faca tot posibilul pentru ca bugetul ANP sa nu aiba de suferit. Pentru ca este lipsit de curaj si pentru ca tine si cu dintii de scaunul de DG al ANP, Marian Dobrica prefera sacrificarea elevilor promotiei 2019 de la Tg. Ocna.

FSANP nu este de acord cu masura lui Marian Dobrica

FSANP a solicitat in Comisia Mixta de Dialog Social, ca MJ si ANP sa intreprinda demersuri concrete pentru a rezolva problema bugetului ANP, ci nu sa se rezume doar la actiuni formale, asa cum este invatat Marian Dobrica. FSANP va face tot posibilul pentru ca promotia de elevi sa fie incadrata la timp.

Leu de Savana sau Pisicut de Slobozia?!

De 2 ani afirm ca Marian Dobrica nu are anvergura unui director general al penitenciarelor. Nici macar anvergura unui director de penitenciar de provincie nu o are. Toti directorii de penitenciare stiu acest lucru. Desi Marian Dobrica se vede Leu de Savana in oglinda, in schimb el este un biet pisicut de Slobozia. Fricos si las cum il stiu, nu va demara nicio masura concreta de rezolvare a problemei bugetului ANP. Veti vedea!

Publicat de Cosmin Dorobantu

Sindicalist

2 gânduri despre „Marian Dobica a decis! Elevii SNPAP vor fi incadrati in decembrie 2019.

  1. Buna seara. Știți dacă s-a hotărât ceva referitor la încadrarea studenților din Academii dacă se mai întârzie încadrarea cu câteva luni? Mulțumesc

    Apreciază

Comentariile sunt închise

Sindicatul Național SINPEN 2016 Constanța

Fiat justitia et pereat mundus

%d blogeri au apreciat: