iEvaluarea unui NIMENI de la Justitie. Tudorel, stai jos! Ai nota 4.

iEvaluarea unui NIMENI de la Justitie. Tudorel, stai jos! Ai nota 4.

Zilele trecute Tudorel Toader, ministrul Justitiei a anuntat pe Facebook ca-si va publica Raportul de activitate (iEvaluarea) al celor doi ani de cand ocupa portofoliul de la Justitie. Iata ca, inca o data, ministrul dezinformeaza opinia publica, in ceea ce priveste realizarile din justitie!

Raport de activitate Ministrul Justitiei - Tudorel Toader

Bullshit 1: Investitii in infrastructura penitenciarelor

In Raport se vorbeste despre:

Bullshit 2: Imbunatatirea conditiilor

In Raport se vorbeste despre:

  • schimbarea denumirii de „politist de penitenciare„. Inca nu s-a materializat. Nu poti trece la realizari ceva ce inca nu ai realizat. – MINCIUNA
  • ocuparea intr-o maniera clara a functiilor. Inca avem un sistem defectuos de ocupare a functiilor (pile, cunostinte, relatii). Vezi cazul: sotia directorului general! – MINCIUNA

Bullshit 3: Ministrul se lauda cu vizitele in penitenciare

Desi se lauda cu 10 vizite in penitenciare, Tudorel Toader nu a facut nimic in ceea ce priveste conditiile de munca, lipsa de personal si lipsa dotarilor, reducerea orelor suplimentare. De apreciat faptul ca are mai multe vizite in penitenciare decat Marian Dobrica – directorul general al ANP.

Bullshit 4: Eficientizarea ocuparii posturilor in aparatul central

In afara de imputerniciri ilegale (Vezi cazul directorului general al ANP!), Tudorel Toader nu si-a onorat nicio promisiune in ceea ce priveste gestionarea posturilor din ANP.

Ministrul nu s-a tinut de promisiunea facuta la inceputul mandatului de a nu mai imputernici mai mult de doua mandate ofiterii in functii de conducere. Din contra, Tudorel Toader a incurajat si practicat in continuare vechea mostenire a imputernicirilor ilegale.

Bullshit 5: Ocuparea posturilor vacante

Tudorel Toader se lauda cu un Memorandum pentru ocuparea posturilor vacante din penitenciare care nu a fost reusita lui, ci a Federatiei Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor (FSANP). Demersul FSANP a reusit cu sprijinul fostului prim-ministru Mihai Tudose.

Adevarul despre starea penitenciarelor

In timp ce ministrul Justitiei refuza dialogul si dezinformeaza constant opinia publica, problemele din penitenciare continua sa ramana nerezolvate. (CLICK AICI!)

Publicat de Cosmin Dorobantu

Sindicalist

Sindicatul Național SINPEN 2016 Constanța

Fiat justitia et pereat mundus

%d blogeri au apreciat: