Inca o ordonanta de urgenta?!

Tudorele, raspunde la intrebare! Cum e sa fii sluga pe 59.000 de lei pe luna?

Calin Popescu Tariceanu i-a dat unda verde ministrului – nu-i mai scriu numele si prenumele de rusine – sa emita un proiect de ordonata de urgenta in scopul revizuirii sentintelor date in baza protocoalelor cu SRI sau a interceptarilor ilegale, care, chipurile, ar da dreptul celor condamnati la un proces echitabil.

C. P. Tariceanu spune ca o asemenea ordonanta de urgena este binevenita. Aici nu-l contrazic pe domnul Tariceanu. O asemenea ordonanta este binevenita pentru politicieni si in special pentru Liviu Dragnea. In realitate CPT nu da doi bani pe condamnatii de doi lei ai Romaniei. Miza este oamenii din Partid. Daca n-a reusit cu o OUG sa modifice legile Justitie intru scaparea celui dintai deputat mustacios, guvernantii incearca sa-l scoata din puscarie pe usa din dos.

Ideea ministrului – nu-i mai scriu numele si prenumele de rusine – contravine regulilor constituționale. Dupa terminarea procesului si epuizarea tuturor cailor de atac, sentintele finale nu mai pot fi modificate. El ar trebui sa stie asta, mai ales ca a pierdut timpul vreo 10 ani pe la Curtea Constitutionala. Ce mai conteaza Constitutia, cand interesele Partidului sunt altele?!

Publicat de Cosmin Dorobantu

Sindicalist

Sindicatul Național SINPEN 2016 Constanța

Fiat justitia et pereat mundus

%d blogeri au apreciat: