Secretarul de stat Bogdan ILEA, marchează debutul în carieră a agenților de poliție penitenciară de la SNPAP Târgu Ocna.

Prezent la festivitatea de absolvire a promoției de agenți de poliție penitenciară – 2022, organizată la Școala Națională de Pregătire a Agenților de Penitenciare Târgu Ocna (SNPAP Tg. Ocna), secretarul de stat al Ministerului Justiției (MJ) Bogdan ILEA, marchează, într-un moment de sărbătoare și de mare bucurie pentru elevii și personalul şcolii, debutul în carieră a agenților de poliție penitenciară, iar discursul domniei sale dovedește, încă o dată, că organizațiile sindicale reprezintă un partener de dialog social pentru Ministerul Justiției (MJ).

Instituția partenerului de dialog social valorizată de către Ministerul Justiției

”Domnule director general, preacucernici părinți, stimați reprezentanți ai sindicatelor, stimate cadre didactice, dragi absolvenți… ”– începe mesajul domnului secretar de stat al Ministerului Justiției (MJ) Bogdan ILEA, care demonstrează încă o dată că ”partenerul de dialog social” nu reprezintă o formă fără fond, ci o instituție care derivă din viziunea democratică a Ministerului Justiției (MJ) de a funcționa în concordanță cu principiile și valorile etice în care angajații și conducerea instituției cred cu adevărat.

Mesajul domnului secretar de stat al Ministerului Justiției (MJ) Bogdan ILEA: https://fb.watch/feTWXl9HbL/

Publicat de Cosmin Dorobantu

Sindicalist

Sindicatul Național SINPEN 2016 Constanța

Fiat justitia et pereat mundus

%d blogeri au apreciat: