Armata blochează accesul rezerviștilor pe site-ul oficial de internet

Ministerul Apărării Naționale (MApN) și InfoCazare MApN au blocat accesul pe site-urile de internet unui militar rezervist care și-a cerut drepturile. Fostul militar nu mai poate accesa site-urile instituției de apărare. Măsura luată de angajații MApN și InfoCazare MApN transformă instituțiile publice în afaceri personale și subordonează Armata clasei politice.

Disprețul MApN pentru militarii rezerviști

MMP (r) Marian PĂTRAȘCU a sesizat Ministerul Apărării Naționale (MApN) cu privire la nerecunoașterea drepturilor personalului navigant militar rezervist și a militarilor veterani de pe teritoriul național, solicitând ministrului Vasile DÂNCU inițierea demersurilor pentru eliminarea discriminărilor în ceea ce privește pensiile militare de stat.

Îți ceri drepturile, ești blocat!

În loc să depună efortul să sprijine militarii rezerviști care își cer drepturile legitime, angajații Ministerului Apărării Naționale (MApN) și InfoCazare MApN i-au blocat accesul MMP (r) Marian PĂTRAȘCU pe site-ul oficial al instituției. În loc să se bucure de respectul MApN, rezerviștii care au curajul să fie vocali se lovesc de disprețul factorilor de decizie din instituțiile de apărare ale României, în ciuda războiului de la granița țării.

Publicat de Cosmin Dorobantu

Sindicalist

Sindicatul Național SINPEN 2016 Constanța

Fiat justitia et pereat mundus

%d blogeri au apreciat: