Când gândești ca o oaie, nu te mira că ești condus de lupi!

Polițiștii, militarii și polițiștii de penitenciare tind să devină oile sectorului de ordine publică și securitate națională conduse de lupi. Instituțiile militarizate nu merită această etichetă, pentru că nu au dreptul de a se organiza în sindicat. Însă și ele sunt conduse tot de lupi sângeros mai abuzivi.

Atitudinea de oaie…

Oaia nu reacționează când este abuzată. Behăie și atât. Exact cum fac polițiștii, militarii și polițiștii de penitenciare pe internet, când se lamentează patetic: „NE MERITĂM SOARTA!”. N-am înțeles niciodată comportamentul acesta duplicitar al colegilor mei:

  1. în fața prietenilor, la terase, grătare, ne umflăm cu statutul nostru de polițiști, cu eroismele noastre în fața infractorilor patriei, cu atitudinea noastră de superioritate față de poveștile despre golănelile unor prieteni pe care noi, dacă eram puși în fața acesteia reacționam cel puțin ca Batman.
  2. în fața abuzurilor șefilor devenim atât de slugarnici și ne aplecăm atât de mult, încât dacă ne-ar observa prietenii s-ar întreba dacă posedăm coloană vertebrală.

Suntem abuzați de lupii PSD, PNL și de infractori pe străzi

Salarizarea polițiștilor, militarilor și polițiștilor de penitenciare este terfelită în Guvern și Parlament de politicienii PSD și PNL.

Infractorii ne agresează pe străzi, în plină zi, în timp ce suntem cu soțiile și copiii, iar șefii instituțiilor de forță nu au nicio reacție, încurajând comportamentele agresive ale infractorilor.

Opinia publică nu ne este aliat în momentele descrise mai sus, fără să ia în calcul că, fără noi, cetățenii vor deveni victimele sigure ale criminalilor, violatorilor, tâlharilor și hoților. Prețul îl vom plăti cu toții, vă asigur.

Protestăm sau rămânem OI?!

Singura noastră armă este protestul. Dar nu doar pe Facebook, în care, în spatele unui monitor ne credem Superman. Nu ne lamentăm cu expresii de felul: „Ne merităm soarta!”

Trebuie să ieșim masiv în stradă și să mergem peste ei, acolo unde pentru lupi contează: în bârlogurile lor (sediile partidelor politice).

Publicat de Cosmin Dorobantu

Sindicalist

Sindicatul Național SINPEN 2016 Constanța

Fiat justitia et pereat mundus

%d blogeri au apreciat: