Marius BUDĂI joacă rolul politicianului sindicalist

Ministrul Muncii, Marius BUDĂI devine co-autor la amăgirea polițiștiștilor, militarilor și polițiștilor de penitenciare, alături de ministrul Lucian BODE (MAI)

Federația Sindicatelor din Administrația Națională a Penitenciarelor (FSANP) susține că, prin discursul politicianisto-sindicalist rostit în fața protestatarilor din Piața Victoriei din data de 06.04.2022, ministrul Muncii, Marius BUDĂI, devine, alături de ministrul Lucian BODE de la Interne, co-autor la trădarea și amăgirea românilor, printre care se numără și polițiștii, militarii și polițiștii de penitenciare. 

Purtarea tricoului negru cu înscris care a făcut aluzie la renegocierea procentului din PIB care ar conduce la creșterea pensiilor românilor este un alt episod al mascaradei politice în formă continuată. Miniștrii PSD și PNL joacă rolul opoziției, ca strategie de a induce în eroare cetățenii, cărora le vând într-un stil nemaivăzut de viclean iluzia unei bunăstări care, în realitate, nu va veni. În realitate, PNL și PSD nu își doresc creșterea salariilor și pensiilor românilor în anul 2022. 

Federația Sindicatelor din Administrația Națională a Penitenciarelor (FSANP) face apel către toate celelalte organizații din sectorul de apărare, ordine publică și securitate națională să se unească și, în cel mai scurt timp posibil, să iasă în stradă în fața sediilor centrale ale partidelor politice care formează coaliția de guvernare (PNL-PSD-UDMR).

Publicat de Cosmin Dorobantu

Sindicalist

Sindicatul Național SINPEN 2016 Constanța

Fiat justitia et pereat mundus

%d blogeri au apreciat: