Un violator in serie, beneficiar al recurului compensatoriu al ministrului Justitiei, Tudorel Toader, a facut noi victime in Bucuresti. Legislatia favorizeaza inractorii (criminali, violatori, talhari).

Nimeni nu vorbeste despre victime

Vorbim despre faptele abominabile ale infractorilor lui Tudorel Toader, insa nimeni nu vorbeste despre victimele acestora sau posibilele victime ale infractorilor beneficiari ai tratamentului pro-infractor al guvernantilor.

Sorin Dumitrascu: “blestematul de recurs compensatoriu”

In interventia de la postul de televiziune Romania TV, Sorin Dumitrascu a declarat, pe buna dreptate, ca recursul compensatoriu este blestemat. In baza acestui recurs compensatoriu, infractorii lui Tudorel Toader au facut mii de victime de la aparitia lui si pana in prezent.

In opinia mea, recursul compensatoriu al guvernarii PSD-ALDE este un blestem pentru statul roman si pentru victimele infractorilor promotiei Toader.

Statutul roman incapabil sa reeduce detinutii

Statul roman este incapabil, la ora actuala, sa reduce detinutii. Ba mai mult pe aceia care nu-si doresc cu adevarat sa fie reabilitati pentru a se intoarce inapoi in societate si a se integra in ea, este imposibil de reabilitat.

Cu bani putini, cu lipsa acuta de personal si in conditii improprii, este aproape imposibil ca infractorii sa fie reabilitati pentru societate. Tocmai de aceea recidiva este situata in Romania undeva la 70%.