Erori in calcularea salariilor. FSANP reactioneaza.

Erori in calcularea salariilor. FSANP reactioneaza.

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor (FSANP) a identificat erori in aplicatia de salariu a angajatilor din penitenciare. Aplicatia „fura” din banii angajatilor. 

Salarizarea personalului din penitenciare, dupa ureche

FSANP a trasmis ca salarizarea angajatilor din penitenciare se face „dupa ureche”, iar ANP continua sa ignore problemele cu aplicatiile de salarizare si pontaj ale personalului.

Actiunile in intanta ar insemna pentru sistemul penitenciar  cheltuieli imense, deoarece, per sistem, erorile acestor aplicatii fiind extrem de mari.

A trecut 1 an si erorile inca exista

Organizatia noastra sindicala (FSANP) a semnalat Administratiei Nationale a Penitenciarelor (ANP) inca de anul trecut ca angajatii din penitenciare sunt „furati” de aplicatia de salariu.

Marian Dobrica a promis ca repara eroarea, dar „a uitat”

Marian Dobrica, directorul general al ANP a promis ca repara erorile pentru ca angajatii din sistemul penitenciar sa nu mai fie prejudiciati. De frica sa nu dea banii inapoi oamenilor, directorul general se face ca uita. Nicio problema, FSANP ii reaminteste periodic.

FSANP solicita grup de lucru pentru repararea erorilor

FSANP a solicitat Administratiei Nationale a Penitenciarelor (ANP) constituirea unui grup de lucru pentru identifica si pentru a elimina erorile din aplicatia de salariu.

FSANP solicita grup de lucru pentru repararea erorilor

Publicat de Cosmin Dorobantu

Sindicalist

Sindicatul Național SINPEN 2016 Constanța

Fiat justitia et pereat mundus

%d blogeri au apreciat: