Bilant cu amenintari si presiuni la Puscaria lui Polica

Bilant cu amenintari si presiuni la Puscaria lui Polica

Nu e suficient ca interlopii au pus stapanire pe Penitenciarul Targu-Jiu. Mai nou, „jupanii” pupatori de dosuri de infractori au amenintat si au pus presiune pe angajati sa participe la activitatea de bilant a unitatii, care s-a desfasurat in data de 15 Februarie 2019.

Ce-ar putea sa le spuna Polica subalternilor sai?

Faptele de vitejie ale sefilor de la puscaria gorjeana au ajuns si in mass-media. Singurele persoanel in fata carora Polica&co. isi etaleaza distrofia musculara sunt proprii subalterni. Ce ar putea sa spuna Polica subalternilor? Cu ce ar putea sa se laude un director acuzat de coruptie si ca face pacturi cu detinutii doar ca „sa fie bine”?

„Directorii mei” sustinuti in fata lui Marian Dobrica

„Directorii mei” cum li se spune in cercurile dialogului social prietenos angajatorului sunt sprijiniti in fata directorului general al Administratiei Nationale a Penitenciarelor, Marian Dobrica in detrimentul angajatilor care trebuie sa suporte injuraturile, jignirile si amenintatile interlopilor protejati de „directorii mei”.

Acestia (n.r. „directorii mei”) sunt prezentati la ANP ca niste sfinti ai managementului penitenciar, iar subalternii lor ca niste „lenesi” care nu fac nimic in timpul programului.

Refuz masiv de a participa la bilant

Satui de un management de tipul „De-te-n polica mea!” practicat de ani de zile in Penitenciarul Targu-Jiu, angajatii au refuzat sa participe la bilantul unitatii, in semn de protest.

„Directorii mei” au trecut la presiuni si amenintari care sa-i determine pe angajati sa participe la evenimentul comunistoid in care cifrele vorbesc in locul oamenilor.

Bravura „directorilor mei” a ajuns si in presa locala, care a facut publice vitejiile unui popescu si ale unui iancu.

Clanurile mafiote conduc Penitenciarul Targu-Jiu

Am relatat alalteieri ca mafiotii din Targu-Jiu conduc penitenciarul, iar sefii nu iau nicio masura. Din contra, acestia nu vad si nu aud nimic, chiar daca evenimentul se intampla sub nasul lor. Singurii care reactioneaza impotriva interlopilor fiind angajatii care desfasoara munca in contact direct cu ei si presa locala.

Publicat de Cosmin Dorobantu

Sindicalist

3 gânduri despre „Bilant cu amenintari si presiuni la Puscaria lui Polica

  1. Oameni incompetenți.
    Le e frica sa ridice capul, (privirea din pământ)….. Numiți,, șefi ” doar pe criterii de ei știute.
    Sa faci pact cu deținuții e cea mai mare greșeală posibilă. Aici îți arăți neputința.
    PĂCAT

    Apreciază

Comentariile sunt închise

Sindicatul Național SINPEN 2016 Constanța

Fiat justitia et pereat mundus

%d blogeri au apreciat: