iEvaluarea lui Tudorel Toader

iEvaluarea lui Tudorel Toader

Nici avocatii nu se lasa mai prejos si cer sanctionarea lui Tudorel Toader. Cum se face ca NIMENI nu il mai vrea pe acest impostor? Magistratii, notarii, angajatii din penitenciare, profesorii universitari, studentii, opinia publica il considera pe Tudorel Toader incompetent, ipocrit si lipsit de demnitate.

Avocat suspendat, cercetat disciplinar

”Avand in vedere ultimele manifestari publice ale domnului Toader Tudorel, avocat suspendat, legitimat in cadrul Baroului Iasi, manifestari ce constituie, fara echivoc, afronturi la adresa avocaturii romanesti, in calitate de Decan al Baroului Iasi, voi evalua oportunitatea discutarii in Consiliul baroului a sesizarii Comisiei de disciplina.

Constatand, totodata, faptul ca domnia sa face grave confuzii in materia apararii din oficiu, fapt impardonabil tinand cont de functia pe care acesta o ocupa, voi analiza necesitatea ca, in cadrul eventualei cercetari disciplinare, sa verificam daca aceste confuzii au fost datorate unor iesiri emotionale de moment sau reflecta o carenta in pregatirea domniei sale, ceea ce ar afecta grav calitatea unei eventuale prestatii in cadrul profesiei de avocat” – a declarat, pe Facebook, decanul Baroului Iasi, Marius Sebastian Striblea.

Preacontestatul Tudorel are si sustinatori

Ca orice sluga, Tudorel Toader, are si el sustinatorii lui, care-i pupa dosul de fost procuror comunist de Panciu. Pupincuristii lui Tudorel Toader sunt si ei tot slugi, dar la nivel mult mai mic. Slugile lui Tudorel Toader tac si condamna actiunile de protest ale Federatiei Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor (FSANP) din 07 si 08 Februarie 2019.

Desi inteleg ca angajatii din penitenciare sunt discriminati fata de alti angajati din sectorul public in ceea ce priveste salarizarea, ori ca lucreaza in conditii improprii, iar pensiile au fost reduse cu peste 30%, slugile lui Tudorel Toader, condamna actiunile colegilor care au iesit in strada, facandu-si publice revendicarile.

Cine il contesta pe Tudorel Toader?!

Judecatorii, procurorii, grefierii, notarii, avocatii, angajatii din penitenciare (o parte – cum spune ministrul pe Facebook), profesorii universitari, studentii, majoritatea opiniei publice.

Cine il iubeste pe Tudorel Toader?!

Criminalii, talharii, violatorii, hotii, coruptii.

 

Sustin FSANP

Publicat de Cosmin Dorobantu

Sindicalist

Un gând despre „iEvaluarea lui Tudorel Toader

  1. Așa-zișii sindicaliști care s-au remarcat prin tăcere și pudibonderism de fațadă, sunt complici la toate măgăriile ministrului justiției. La rândul lor nu sunt decât niște slugi patetice.

    Apreciază

Comentariile sunt închise

Sindicatul Național SINPEN 2016 Constanța

Fiat justitia et pereat mundus

%d blogeri au apreciat: