Directorul Directiei Juridice din ANP in comisia de disciplina

Directorul Directiei Juridice din ANP in comisia de disciplina

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor (FSANP) a sesizat comisia de disciplina din Ministerul Justitiei (MJ) impotriva directorului Directiei Juridice (DJ) din cadrul Administratiei Nationale a Penitenciarelor (ANP), Catalin Nita, pentru savarsirea urmatoarelor abateri disciplinare: depasirea atributiilor de serviciu, imixtiunea ilegala in activitatea altui functionar public cu statut special si nerespectarea prevederilor codului deontologic.

Cu un limbaj suburban, de baiat de cartier aflat la varsta pubertatii, Catalin Nita, juristul pupincurist al directorilor generali, intr-o adresa scrisa si intr-un e-mail, a folosit formulari subiective, depreciative si jignitoare la adresa unor colegi de serviciu, angajati ai Directiei Economico Adminitrative (DEA) din cadrul ANP, in timp ce le dadea lectii de morala, profesionalism si comportament.

Tot ce a facut Catalin Nita, a fost cu rea-intentie si premeditat in zilele de 9 si 10 octombrie 2018.

Directorul Directiei Juridice din ANP in comisia de disciplina
Directorul Directiei Juridice din ANP in comisia de disciplina

El, tocmai el?! Cel care a slugarit orice sef si a lins cu patos orice mana care i-a aruncat un ciolan sa-l roada, de la doamna Manuela Pieleanu, si pana la sluga sinistra de Marian Dobrica… Habar n-are, juristul lu’ peste prajit cum il vad colegii din ANP.

Fara sa-si dea seama, Juristu’ moralist nu este decat o bucata dintr-un pion ruginit, de care se va descotorosi Intaia Sluga a sistemului penitenciar dupa ce nu-i va mai fi de folos. In final, el nu va ramane decat cu eticheta de pupincurist marunt si captiv in lichelismul anepist.

Mandria lui de sluga ii pune interesele personale mai presus de lege, iar respectul fata de colegi este dat la o parte de gargara pe care o face pe langa opiniile juridice date in interesul grupului infractional organizat, ale carui maini intinse le linge.

Publicat de Cosmin Dorobantu

Sindicalist

5 gânduri despre „Directorul Directiei Juridice din ANP in comisia de disciplina

  1. Posibil sa exagerati in privinta acestui om. Imi aduc aminte ca a sustinut opinii contrare sefimii si a biruit, in favoarea angajatilor. Imi aduc aminte ca a fost si laudat de voi in anumite situatii. Imi place sa cred ca adevarul este undeva la mijloc.

    Apreciază

Comentariile sunt închise

Sindicatul Național SINPEN 2016 Constanța

Fiat justitia et pereat mundus

%d blogeri au apreciat: