Marian Dobrica, asa-zisul director general al Adminsitratiei Nationale a Penitenciarelor (ANP), “Ca sa nu mai ramaie repetent si anul acesta…” la capitolul realizari pentru sistemul penitenciar, a fost premiat cu o plimbare de o saptamana in SUA si cu una de o saptamana in Canada.

Cel ce va ramane in istoria sistemului penitenciar ca “SLUGA”, asa cum i-au strigat propriii angajati sub geamurile biroului din Maria Ghiculeasa, nr. 47, Goe de ANP, “navetistul” Slobozia – Bucuresti si retur, a primit in dar doua excursii in semn de pretuire pentru ce a facut pentru sistemul penitenciar si pentru angajatii din penitenciare.

Daca dumneavoastra cunoasteti  o realizare a lui Marian Dobrica pentru sistemul penitenciar, va rog sa o scrieti in comentarii!

In articolele care urmeaza va vom prezenta problemele semnalate directorului general al ANP, Marian Dobrica. Veti avea ocazia sa constati ca din TOATE problemele semnalate n-a rezolvat NICIUNA. Sunt zeci de probleme semnalate doar de FSANP.

De ce n-a rezolvat niciuna? Incompetent si impotent…

De aia isi merita reputatia de cel mai slab director general pe care l-a avut sistemul penitenciar de la Burebista si pana in prezent.

Precedentul mandat al Slugii Navetiste s-a incheiat dupa o excursie in strainatate. Speram ca istoria sa se repete. Amin!