Reclamatie administrativa impotriva Ministerului Justitiei! Delasare ori complicitate?

Reclamatie administrativa impotriva Ministerului Justitiei (delasare ori complicitate)

Federatia Sindicatelor din Administratia Natonala a Penitenciarelor (FSANP) a depus doua reclamatii administrative impotriva Ministerului Justitiei (MJ), deoarece, fie cu intentie/complicitate, fie din neglijenta, institutia condusa de Tudorel Toader nu ne-a inaintat informatiile publice solicitate care il vizeaza pe directorul general imputernicit ilegal al ANP, Marian Dobrica.

Am solicitat personal la Cabinetul ministrului Justitiei, in data de 06 august 2018, sa ne comunice informatiile solicitate, iar persoanele responsabile ne-au informat ca documentele care urmeaza a fi transmise FSANP-ului, se afla la mapa domnului ministru pentru a fi semnate.

Reclamatie administrativa impotriva Ministerului Justitiei - ore suplimentare director general al ANP
Reclamatie administrativa impotriva Ministerului Justitiei – ore suplimentare director general al ANP

Am atras atentia ca luni 06 august 2018 este ultima zi limita prevazuta de lege, in care MJ ne poate expedia informatiile solicitate. In data de 07 august 2018 am revenit telefonic cu solicitarea de a ne inainta documentele soicitate semnaland ca termenul este depasit. Am primit promisiuni ca imediat ce ies de la mapa domnului Tudorel Toader, vor fi expediate catre FSANP.

Reclamatie administrativa impotriva Ministerului Justitiei - Nota DRU stabilizarea actului de comanda management superior ANP
Reclamatie administrativa impotriva Ministerului Justitiei – Nota DRU stabilizarea actului de comanda management superior ANP

Azi, 08 august 2018, am revenit, telefonic, de doua ori, semnaland ca informatiile solicitate ne sunt necesare pentru continuarea demersurilor noastre. Raspunsul MJ a fost ca nici pana acum nu au fost semnate de catre ministrul justitiei sau inlocuitorul acestuia, drept pentru care am formulat reclamatii administrative pentru a se lua masurile legale care se impun.

Publicat de Cosmin Dorobantu

Sindicalist

Sindicatul Național SINPEN 2016 Constanța

Fiat justitia et pereat mundus

%d blogeri au apreciat: