Saptamana asta, Tudorel Taoder s-a dat pe Facebook spunand c-a vizitat tot felul de penitenciare si anexe, in realitate dansul fiind la un restaurant. Dupa ce-a gresit si numele si lista asezamintelor pretins a fi vizitate a modificat si asta dar a sters si locatia de unde posta.

Toader, vizite din restaurant

Ca sa clarificam lucrurile, Centrul de detentie Tuchilesti nu exista, iar la Penitenciarul Bacau, sigur-sigur, n-a fost. Nu de alta dar acolo a fost asteptat de catre oameni dornici sa-i dea binete si sa-i afel opinia inn diverse chestiuni. N-a trecut pe acolo asa cum n-a trecut pe la Penitenciarul Poarta Alba. S-a intalnit, e drept, cu un reprezentant al penitenciarului si a avut o discutie intr-un loc retras. Insa, nu-i tot una.

Constatam, deci, ca desi om batran si cu o oarecare importanta institutionala, interpusul lui Dragnea la justitie se dovedeste a fi un extraodrinar de mare mincinos. Practic nu mai stim cand spune adevarul, personajul fiind extrem de predispus la a scapa cu minciuna de la inghesuiala dar si dornic de a turna tot felul de minciuni ca sa mai ramana in atentia presesi.