Toader, vizite din restaurant

MASS-MEDIA | Noua plangere penala impotriva lui Tudorel Toader

Saptamana asta, Tudorel Taoder s-a dat pe Facebook spunand c-a vizitat tot felul de penitenciare si anexe, in realitate dansul fiind la un restaurant. Dupa ce-a gresit si numele si lista asezamintelor pretins a fi vizitate a modificat si asta dar a sters si locatia de unde posta.

Toader, vizite din restaurant

Ca sa clarificam lucrurile, Centrul de detentie Tuchilesti nu exista, iar la Penitenciarul Bacau, sigur-sigur, n-a fost. Nu de alta dar acolo a fost asteptat de catre oameni dornici sa-i dea binete si sa-i afel opinia inn diverse chestiuni. N-a trecut pe acolo asa cum n-a trecut pe la Penitenciarul Poarta Alba. S-a intalnit, e drept, cu un reprezentant al penitenciarului si a avut o discutie intr-un loc retras. Insa, nu-i tot una.

Constatam, deci, ca desi om batran si cu o oarecare importanta institutionala, interpusul lui Dragnea la justitie se dovedeste a fi un extraodrinar de mare mincinos. Practic nu mai stim cand spune adevarul, personajul fiind extrem de predispus la a scapa cu minciuna de la inghesuiala dar si dornic de a turna tot felul de minciuni ca sa mai ramana in atentia presesi.

Publicat de Sorin Dumitrascu

Despre penitenciare si justitie

Un gând despre „Toader, vizite din restaurant

Comentariile sunt închise

Sindicatul Național SINPEN 2016 Constanța

Fiat justitia et pereat mundus

%d blogeri au apreciat: