La Penitenciarul Spital Rahova, ultrajele curg pe banda rulanta. Nemultumirea detinutilor este data de calitatea actului medical, desi conditiile dintr-un penitenciar spital depasesc cu mult pe cele dintr-un spital din reteaua Ministerului Sanatatii.

1. In data de 03.07.2018, in jurul orei 08:00, un detinut a devenit recalcitrant si a aruncat cu cana de ceai in peretele camerei de detinere, stropindu-l pe agentul supraveghetor pe haine, pe motiv ca nu primeste medicamentatia dorita si ca nu este externat.
2. In data de 03.07.2018, in jurul orei 09:30, un detinut nemultumit de discutiile purtate cu medicul unitatii in timpul vizitei medicale, a incercat sa iasa din camera de detinere, impingandu-l pe agentul supraveghetor, cu scopul de a merge dupa medic.

Publicat de Cosmin Dorobantu

Sindicalist

Un răspuns la “Doua ultraje la Penitenciarul Spital Rahova”

  1. În sfârșit ați facut o observatie pertinenta domnule Dorobanțu. Astea sunt motivele pentru multe alte întâmplări petrecute în spitalul penitenciar . Dacă de a lungul timpului ați fi venit și ați fi stat aproape de cei care acum au ajuns în situații dificile nu ajungeam sa ținem prima pagina a ziarelor de scandal .

    Apreciază

Comentariile sunt închise

Sindicatul Național SINPEN 2016 Constanța

Fiat justitia et pereat mundus

%d blogeri au apreciat asta: