Doua ultraje la Penitenciarul Spital Rahova

Ultraj la Penitenciarul Spital Rahova

La Penitenciarul Spital Rahova, ultrajele curg pe banda rulanta. Nemultumirea detinutilor este data de calitatea actului medical, desi conditiile dintr-un penitenciar spital depasesc cu mult pe cele dintr-un spital din reteaua Ministerului Sanatatii.

1. In data de 03.07.2018, in jurul orei 08:00, un detinut a devenit recalcitrant si a aruncat cu cana de ceai in peretele camerei de detinere, stropindu-l pe agentul supraveghetor pe haine, pe motiv ca nu primeste medicamentatia dorita si ca nu este externat.
2. In data de 03.07.2018, in jurul orei 09:30, un detinut nemultumit de discutiile purtate cu medicul unitatii in timpul vizitei medicale, a incercat sa iasa din camera de detinere, impingandu-l pe agentul supraveghetor, cu scopul de a merge dupa medic.

Publicat de Cosmin Dorobantu

Sindicalist

Un gând despre „Doua ultraje la Penitenciarul Spital Rahova

  1. În sfârșit ați facut o observatie pertinenta domnule Dorobanțu. Astea sunt motivele pentru multe alte întâmplări petrecute în spitalul penitenciar . Dacă de a lungul timpului ați fi venit și ați fi stat aproape de cei care acum au ajuns în situații dificile nu ajungeam sa ținem prima pagina a ziarelor de scandal .

    Apreciază

Comentariile sunt închise

Sindicatul Național SINPEN 2016 Constanța

Fiat justitia et pereat mundus

%d blogeri au apreciat: