Ultrajele ascunse in notele de evenimente?!

Ultrajele ascunse in notele de evenimente?!

Urmarind cu atentie de ceva timp sectiunea „Ultraj” din notele de evenimente negative pe care Administratia Nationala a Penitenciarelor (ANP) le trimite in unitatile penitenciare si am constatat un lucru dubios.

Notele de evenimente negative nu mai contin, sau contin tot mai rar sectiunea „Ultraj”, iar faptele detinutilor care ar defini infractiunea de ultraj sunt trecute la titlul „Atitudine necuviincioasa”. Total eronat. ANP are obligatia de a informa prompt si corect, atat angajatii din penitenciare, cat si opinia publica.

Suspectam ca parintele pazei, Cotofana, un Herodot contemporan al sectorului operativ din penitenciare, de altfel si un vizionar in plina criza de idei profetice, nici macar n-a observat ca sectiunea „Ultraj” e confundata, cu intentie sau nu, cu sectiunea „Atitudine necuviincioasa”.

Speram ca domnul director general adjunct al ANP, Cristi Plesa, semnatarul notelor de evenimente negative sa-l traga de urechi pe Razvan Cotofana si sa indrepte situatia, deoarece parintele pazei face imprudenta de a-i baga la semnat, cu intentie sau fara, documente care trunchiaza realitatea.

 

Publicat de Cosmin Dorobantu

Sindicalist

Un gând despre „Ultrajele ascunse in notele de evenimente?!

Comentariile sunt închise

Sindicatul Național SINPEN 2016 Constanța

Fiat justitia et pereat mundus

%d blogeri au apreciat: