Pristandaua lui Dragnea prins cu ocaua mica

Pristandaua lui Dragnea prins cu ocaua mica de FSANP

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, este catalogat de Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor (FSANP) drept Ghita Pristanda, personajul slugarnic din piesa lui I.L. Caragiale „O scrisoare pierduta”.

Diferenta dintre cele doua epoci o face doar vremea in care se deruleaza intreaga scena a evenimentelor, caci, slugarnicia, minciuna, scrofulozitatea la datorie sunt trasaturi de caracter care s-au mostenit, din pacate, si in secolul XXI la clasa politica romaneasca, mai ales la cei de teapa lui Tudorel Toader.

FSANP a emis azi, 08 mai 2018, un comunicat de presa prin care atrage atentia opiniei publice ca Tudorel Toader o dezinformeaza si in ceea ce priveste cele 22 de lucrari aflate “in executie”, dintr-o lista de 137 de pretinse investitii, dintre care doar 12 sunt in realitate.

Ceea ce este deranjant pentru angajatii din penitenciare, este faptul ca Pristandaua lui Dragnea (n.r. Tudorel Toader) a catalogat obiective cum ar fi: Crearea a 70 de locuri de detentie – Penitenciar Deva, Imprejmuire unitate – Penitenciar Gherla, Transformare ateliere in spatii de detentie – Penitenciar Gaesti sau Post trafo – Penitenciar Focsni drept investitii in conditii de munca. Total FALS!

Ceea ce ne determina sa emitem doua ipoteze:

  1. Tudorel Toader nu are capacitatea de a face diferenta dintre conditii de detentie pentru detinuti si conditii de munca pentru angajati, ori
  2. 2. Tudorel Toader incearca sa induca intentionat in eroare opinia publica si angajatii din penitenciare.

Oricare din ambele cazuri sugereaza ca Ministerul Justitiei este condus de un personaj ridicol, lipsit de demnitate si de coloana vertebrala. Deja e clar pentru multi dintre nnoi, dar pentru ca n-o sa se lase dus usor va trebui sa-i spunem asta pana cand dupa ce va fi trecut pe linie moarta pentru ca pierde electorat pentru partidul cu mustata, istoria-l va cataloga ca atare.

 

 

Publicat de Cosmin Dorobantu

Sindicalist

Sindicatul Național SINPEN 2016 Constanța

Fiat justitia et pereat mundus

%d blogeri au apreciat: