Zvon | Penitenciarul Iasi, de vanzare?!

Zvon | Penitenciarul Iasi, de vanzare?!

S-au tot auzit zvonuri. Le-am tratat ca atare. Iata, insa, ca apare se pare si o propunere lansata la nivel local de niste oameni de afaceri (vezi pag. 3). Oare, Tudorel Toader sa fie strain de asta?!

Invitatie dialog social Iasi

In perioada urmatoare conducerea penitenciarului si sindicatul de acolo au primit o invitatie pentru dialog social, existand o propunere pe agenda de discutii prezentata inofensiv drept „consolidarea si extinderea capacitatii de detinere a Penitenciarului Iasi”, acest proiect – ne spun sursele noastre – presupune de fapt vanzarea actualului teren si reconstructia intr-o alta locatie.

Avem chiar si numele si numerele de telefon ale celor care vor prezenta argumente in favoarea schimbarii locatiei si cine s-a gandit deja la ce se va intampla cu locul ramas. Solutiile propuse fiind identificarea unui amplasament nou pentru Penitenciarul Iasi si demolarea constructiilor vechi pentru a fi amenajat un parc public si-o parcare subterana.

Argumentele in favoarea realizarii investitiei intr-o alta locatie tin de nevoia asigurarii corespunzatoare a pazei detinutilor, vedeti cat de grijulii sunt, eliminarea unui pericol neprobat in vreun fel pentru populatia din jur, eficienta in cehltuirea fondurilor, dar si nevoia de aliniere la standardele UE. Practic oamenii au insirat niste vorbe, probabil ca detaliile le vor da cele doua personaje care promoveaza investitia.

Publicat de Sorin Dumitrascu

Despre penitenciare si justitie

Un gând despre „Zvon | Penitenciarul Iasi, de vanzare?!

Comentariile sunt închise

Sindicatul Național SINPEN 2016 Constanța

Fiat justitia et pereat mundus

%d blogeri au apreciat: