Marian CEAUȘESCU reclamă polițiștii de penitenciarele pentru favorizarea lui Viorel HREBENCIUC

Celebrul protestatar, Marian CEAUȘESCU, a înaintat prim-ministrului Nicolae CIUCĂ o sesizare în care reclamă polițiștii de penitenciare care l-au favorizat pe deținutul Viorel HREBENCIUC și care l-au scos din penitenciar, în urma liberării condiționate, ascuns în portbagajul unui autoturism pentru a nu fi filmat de mass-media.

Sursele noastre spun ca deținutul Viorel HREBENCIUC ar fi fost scos din penitenciar cu un autoturism cu geamuri negre și cu girofarul pornit. Dar unde a fost antemergătorul?!

Viorel HREBENCIUC ascuns de mass-media în portbagajul unui autoturism

Liberat condiționat, deținutul Viorel HREBENCIUC a fost scos din penitenciar în portbagajul unui autoturism aparținând unității pentru a fi ferit de camerele de luat vederi ale televiziunilor și transportat până la Gara de Nord, reclamă Marian CEAUȘESCU.

Prim-ministrul României i-a garantat verificarea sesizării.

Prim-ministrul României, Nicolae CIUCĂ, i-a garantat lui Marian CEAUȘESCU că va dispune verificări în consecință. Aceleași garanții i-au fost oferite celebrului activist pentru dreptate și de către Ministerul Justiției.

Directorul adjunct SDRP s-a pensionat subit

Nu credem în coincidențe, dar nici nu le trecem cu vederea, directorul adjunct siguranță și regim penitenciar al unității a fost chemat la Administrația Națională a Penitenciarelor, după care s-a pensionat. Să existe vreo legătură de cauzalitate?

Cine este Marian CEAUȘESCU?

Marian CEAUȘESCU este unul dintre cei mai urmăriți activiști pentru democrație și dreptate, care prin apelativele “Borfașule! Borfașo! Dă, bă, banii, bă!”, pe care le adresează corupților din România în fața instituțiilor statului, a devenit viral în mediul online.

Protestatarul nr. 1 al României, împușcat la Revoluție și bătut crunt la mineriadă: „Pavel Abraham a scos pistolul și l-a îndreptat spre noi”, afirma Marian CEAUȘESCU într-un interviu.

Publicat de Cosmin Dorobantu

Sindicalist

Sindicatul Național SINPEN 2016 Constanța

Fiat justitia et pereat mundus

%d blogeri au apreciat: