Guvernul promite păstrarea, pentru polițiști, a tuturor drepturilor salariale și în anul 2020

Guvernul promite păstrarea, pentru polițiști, a tuturor drepturilor salariale și în anul 2020

Prim-ministrul României, Ludovic ORBAN, a promis și polițiștilor din MAI ceea ce a promis polițiștilor de penitenciare (ANP), cu o săptămână în urmă: păstrarea tuturor drepturilor salariale și în anul 2020. Iată promisiunile șefului Executivului!

Reglementările în vigoare din 2019 se vor păstra și în 2020

Prim-ministrul a promis că vor fi asigurate fondurile necesare asigurării tuturor drepturilor salariale ale angajaților din sectorul de apărare, ordine publică și securitate națională, conform reglementărilor în vigoare.

Se vor acorda majorările salariale la începutul anului 2020

Ludovic ORBAN promite aplicarea majorărilor prevăzute de lege (Anexele VI și VIII din Legea-cadru nr. 153/2017 privind salarizarea personalului plătit din fonduri publice), începând cu data de 1 Ianuarie 2020. Sumele de bani necesare vor fi alocate prin Legea bugetului pe anul viitor.

Munca suplimentară, SDSL, serviciile turistice

Se vor menține în plată și alte drepturi salariale:
– majorările pentru SDSL și în anul 2020;
– sporul pentru munca suplimentară nerecuperată în natură în următoarele 60 de zile;
– includerea în bugetul anului următor a sumelor pentru decontul serviciilor turistice

Norma de hrană, promisă a fi mărită

Prim-ministrul României, Ludovic ORBAN, a proimis că, începând cu data de 1 Ianuarie 2020, va majora norma de hrană pentru polițiștii de penitenciare și polițiștii din MAI.

Publicat de Penitenciare INFO

Sindicalist

Un gând despre „Guvernul promite păstrarea, pentru polițiști, a tuturor drepturilor salariale și în anul 2020

  1. Cu multa stima dl.Dorobanțu! Observ cu parere de rau ca nu s-a schimbat nimic in sistem si anume ca cei ce au beneficiat 15-20 ani la 8 ore , trec acum cu acordul sefilor la tura pt 6 luni si cu acelasi acord se bucura de un „spor de excelența ” care le face pensia mai consistenta cu mult fata de cei ce au lucrat peste 25 ani la tura. Mai mult , sunt colegi care au plecat din sistem cu OUG 59 si nu aubeneficiat macar de drepturile Lg 223 ! Pe cind o reevaluare sau punere in drepturi / munca presată ? Cu stima , un fost coleg actual pensionar plecat pt ca la Margineni asa se lucreaza încă !

    Apreciază

Comentariile sunt închise

Sindicatul Național SINPEN 2016 Constanța

Fiat justitia et pereat mundus

%d blogeri au apreciat: