GOLĂNIA lui Marcel CIOLACU vs. ”înghețarea” salariilor militarilor și polițiștilor

Voi solicita ministrului Bode să găsească #soluții pentru ca tranșa a treia din Legea Salarizării să fie prevăzută în Bugetul pe anul 2022.” – a scris Marcel CIOLACU pe contul său de Facebook.

Mirosul “pisicii moarte” va împuți alianța de guvernare

Alianța de guvernare a ”înghețat” salariile militarilor, polițiștilor, jandarmilor, pompierilor, polițiștilor de penitenciare, SRI, STS, SPP, SIE. Această operațiune se cheamă “pisica moartă”. Practic, PSD si PNL au deranjat întreg sectorul de apărare, ordine publică și securitate națională. Repercusiuni vor exista. PSD și PNL au unit sindicatele din Poliție și din Penitenciare.

Luni, 15.12.2021, ora 12:00, la sediul Sindicatului PROLEX va fi prima ședință comună a federațiilor reprezentative din Poliție și Penitenciare.

PSD omoară pisica și o aruncă în curtea PNL

Mesajul lui Marcel CIOLACU este pe cât de ipocrit, pe atât de cinic. Faptele bat vorbele. De reținut! Ministerul Finanțelor condus de Adrian CÂCIU este al PSD. Ministerul Finantelor a inițiat OUG care a condus la “înghețarea” salariului bugetarilor.

Un polițist rațional ar intreba:

  1. De ce ne plânge de milă Marcel CIOLACU, după ce ministrul său ne-a ”înghețat” salariile? Pentru că ne consideră într-atât de naivi (ca să nu zic proști) încât să credem că va rezolva situația.
  2. Va rezolva Marcel CIOLACU problema “înghețării” salariilor polițiștilor? Nu. Dacă ar fi intenționat, nu ar fi apărut pe site-ul Ministerului Finanțelor OUG-ul care a ”înghețat” salariile bugetarilor.

PNL a dus la groapă pisica omorâtă de PSD

Nicolae CIUCĂ a trădat. Prim-ministrul a uitat că este militar și a votat azi, împreună cu miniștrii săi, “înghețarea” salariului bugetarilor, deși președintele PNL, Florin CÎȚU, a anunțat câteva luni la rând creștere economică.

Marcel CIOLACU a luat pisica moartă din curtea Ministerului Finanțelor și a aruncat-o în curtea Ministerului Afacerilor Interne. Neisprăvitul de Lucian BODE nu va ști ce să facă cu ea și va fi pus mișelește în fața artileriei sindicatelor pe care le-a dus cu preșul până în ultima clipă.

Nu vă lăsați manipulați!

Militari, polițiști, jandarmi, pompieri, polițiști de penitenciare, angajați ai: SRI, STS, SPP, SIE, nu vă lăsați manipulați de mesaje politicianiste!

Singura soluție pentru rezolvarea problemelor din sectorul de apărare, ordine publică și securitate națională este UNIREA sindicatelor și asociațiilor militare pentru ACȚIUNI COMUNE.

Publicat de Cosmin Dorobantu

Sindicalist

Sindicatul Național SINPEN 2016 Constanța

Fiat justitia et pereat mundus

%d blogeri au apreciat: