Tudorel Toader urmeaza sa fie demis si din functia de rector al Universitatii „Alexandru Ioan Cuza” din Iasi

Tudorel Toader urmeaza sa fie demis si din functia de rector al Universitatii "Alexandru Ioan Cuza" din Iasi

Consiliul de Etica si Management Universitar propune destituirea lui Tudorel Toader din functia de rector al Universitatii „Alexandru Ioan Cuza” din Iasi, din cauza suspiciunilor de plagiat care planeaza asupra tezei de doctorat a procurorului Codrut Olaru.

Tudorel Toader ignora Consiliul de Etica si Management Universitar

Gheorghe Iancu, presedintele Consiliului de Etica si Management Universitar, a afirmat ca fostul ministru al Justitiei, Tudorel Toader, ignora de cateva luni de zile o solicitare a acestui organism consultativ al Ministerului Educatiei Nationale, de a se pronunta pe suspiciunea de plagiat existenta in teza de doctorat a procurorului Codrut Olaru, membru al Consiliului Superior al Magistraturii (CSM).

Destituire pentru Tudorel Toader

“Noi asteptam de luni de zile raspunsuri de la ei si nu ne-au dat niciunul. Dupa ce am aflat din declaratia aceea facuta inteleg ca de doamna Sercan, careia i-am respins o sesizare, sa stiti. De data asta insa, treaba e serioasa. Am propus printre altele, din cauza inactivitatii intentionate a universitatii conduse de domnul Toader, care ne-a ignorat total, ne-am permis sa propunem destituirea dansului din calitate de rector (al Universitatii „Alexandru Ioan Cuza” din Iasi -n.r.) (…) Acum s-a internat am inteles (…) pentru ca nu se poate lua nicio masura cat e internat. El crede ca o sa fie toata viata internat”, a declarat Gheroghe Iancu.

Publicat de Cosmin Dorobantu

Sindicalist

Sindicatul Național SINPEN 2016 Constanța

Fiat justitia et pereat mundus

%d blogeri au apreciat: