Statutul politistului de penitenciare. Mutari 2019 – sesiunea I

Statutul politistului de penitenciare. Mutari 2019 - sesiunea I

S-a stabilit forma Statutului politistului de penitenciare care s-a trimis catre Presedintele Romaniei spre promulgare. Azi s-au discutat in consiliul de conducere din ANP mutarile angajatilor din penitenciare- sesiuna I.

Statutul politistului de penitenciare – spre promulgare

Statutul politistului de penitenciare a fost redactat in forma in care va fi promulgata de Presedintele Romaniei. In maxim o luna politistii de penitenciare vor avea un Statut care are atat aspecte pozitive cat si negative pentru angajati.

Statutul politistului de penitenciare
Statutul politistului de penitenciare

Mutari angajati penitenciare – sesiunea I

Activitati: In sesiunea I exista un numar de 483 de solicitanti, cu peste 4600 de solicitari, iar cererile de mutare au fost formulate pentru cele 1293 de functii. Angajatul cu cele mai multe solicitari: 83 de cereri de mutare

Criterii de departajare: motivatia, avizele, functie unica (pe functie similara), situatii deosebite (familia), gradul de ocupare a unor functii, domiciliul.

Propunere in cadrul consiliului de conducere: Cererile cu aviz negativ din partea ambelor unitati (e.g. 499) primesc aviz negativ din oficiu de la ANP, cu exceptia unor situatii exceptionale.

Cererile care au aviz pozitiv din partea ambelor unitati (144) primesc aviz pozitiv din oficiu de la ANP. Aplicatia nu permite selectarea pe diverse criterii. Toate cererile trebuie discutate.

Sedinta va continua si maine, de la ora 09.00. In aceasta perioada are loc rectificarea bugetara.

Nota: Azi s-au discutat cererile de la DEA (logistica, financiar) si structuri mici. Maine se vor discuta cererile din structura DSDRP, preccum si cu celelalte structuri.

 

Publicat de Cosmin Dorobantu

Sindicalist

Sindicatul Național SINPEN 2016 Constanța

Fiat justitia et pereat mundus

%d blogeri au apreciat: