Proteste impotriva fantomelor lui Toader si Dobrica

Proteste impotriva fantomelor lui Toader si Dobrica

Flacaii” care si-au pierdut trambitele protestului si vocile sindicale in mandatul lui Tudorel Toader si Marian Dobrica s-au trezit plini de falsa voluptate si-au inceput a striga: „DEMISIA!”.

Cand sindicalismul e de forma, tiranii abuzeaza

Doi ani „flacaii” sindicalisti care si-au pierdut trambitele au tacut si s-au inchiat la icoana facatoare de abuzuri a lui Marian Dobrica, recitand rugaciunea: Tudorelul Nostru –  „Tudorelul Nostru care esti in Minister/Sfinteasca-se Numele Tau” /Vie imparatia Ta”/Faca-se voia Ta, precum in Minister asa si in Penitenciare”/” . Stim cu totii ca Tudorel Toader s-a purtat in Ministerul Justiei ca un neghiob parvenit. Cei care au lucrat cu „Tudorelul Vostru” pot confirma. Asa s-a purtat si Marian Dobrica, cel negru la trup si suflet.

In timp ce facatorii de minuni pentru infractori (Toader&Dobrica) abuzau si taiau drepturile angajatilor din penitenciare, recompensand pe Cristi Borcea si scotand infractorii pe strazile patriei, flacaii sindicalisti care azi protesteaza semeti in fata puscariilor faceau apel la intelesurile ascunse ale sindicalismului din penitenciare. Adica calmau spiritele in penitenciare, mintind membrii de sindicat ca nu exista probleme in sistemul penitenciar.

Unde erati cand Tudorel si Dobrica au generat problemele de azi?!

Minciuna are picioare scurte, iar problemele au iesit la suprafata. Nu exista bani pentru plata salariilor, pentru plata orelor suplimentare, pentru decontarea serviciilor turistice, pentru imbunatatirea conditiilor de munca etc. din cauza lui Marian Dobrica si Tudorel Toader.

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor (FSANP) a protestat in strada, in mass-media, a actionat in instanta abuzurile, a denuntat incalcarea legii, a prezentat Ministerului Justitiei un numar de 49 de probleme stringente din penitenciare, in timp ce flacaii sindicalisti faceau intelegeri cu Tudorel si Dobrica in detrimentul angajatilor din penitenciare, incercand sa scoata FSANP de la negocieri.

Flacaioaica Neacsu tinea partea lui Marian Dobrica contra intereselor angajatilor

In ultima sedinta de la Ministerul Justitiei, flacaioaca Neacsu Mihaela – vuvuzeaua flacaului cel Nalt, cu vocea ei de marmota stransa cu usa, il apara pe Marian Dobrica, acuzat fiind de FSANP ca a gresit bugetul ANP, iar angajatii din penitenciare nu vor putea beneficia de anumite drepturi: plata orelor suplimentare si decontarea serviciilor turistice la intoarcerea din concediul de odihna.

Flacaoaica Neacsu Mihaela, in loc sa sustina interesele angajatilor din penitenciare, incerca sa gaseasca scuze pentru Marian Dobrica care a gresit bugetul ANP, deturnand discutia pentru a nu gasi solutii pentru problemele grave din penitenciare.

Flacaii sindicalisti cer demisia fantomelor lui Toader si Dobrica

La recentele proteste, flacaii sindicalisti indemnau membrii de sindicat sa scandeze: DEMISIA! DEMISIA! Curiozitatea m-a indemnat sa intreb participantii la proteste care scandau: „DEMISIA!” cui ii cer ei demisia. Raspunsul a fost: „NU STIU.”

Mesaj pentru „flacaii” sindicalismului din penitenciare: Data viitoare cand scoateti membrii in strada, spuneti-le si de ce si pentru ce ii scoateti! 

Post Scriptum

Tudorel Toader a demisionat. Marian Dobrica a demisionat. Voi cui ii cereti demisia?

Publicat de Cosmin Dorobantu

Sindicalist

11 gânduri despre „Proteste impotriva fantomelor lui Toader si Dobrica

 1. Stimată comentatoare mai deșteaptă,
  Minimele mele cunoștințe de limba română mă fac să intervin, cu toate că, de fel, eu doar scriu fără să permit comentariul, iar cei care mă cunosc știu că de fel ”eu nu urmăresc să semnalizez”.
  A protesta împotriva lui X și Y, nu constituie un pleonasm dacă e necesar a fi specificat împotriva cui se protestează, dar poate că pentru finețea mesajului ar fi mers ”față de”, iar sfatul ar fi ca, pe viitor, înainte să semnalizați, e bine totuși să vă documentați în alte surse decât cele prezentate pe google sau si mai bine ar fi să evitați să faceți supoziții nestăpânite și nefondate, prezentate cu un mic sâmbure de adevăr.
  Nu vă obosiți să-mi explicați pentru că nu o să mai răspund și nici nu voi înțelege o logică greșită, citită pe google, care nu urmărește să convingă creierul meu mic….
  Cu drag,

  Apreciază

  1. PROTÉST, proteste, s. n. 1. opoziție hotărâtă, o manifestare energică împotriva unei acțiuni considerate ca nejustă (definiție DEX). Poate că, între timp, s-au schimbat normele gramaticii…

   Apreciază

  2. Stimate domn, nu știu cine sunteți și nici nu doresc să aflu, dar v-ați gândit că poate autorul a greșit exprimarea? nu știu de ce săriți la gâtul meu…de unde știți că formularea autorului nu este greșită….Este doar o greșeală de formă, nu de fond…Nu m-am referit la conținutul articolului, la elementele de fond. Pur și simplu mi-a sărit în ochi exprimarea. Nu am înțeles, încă o dată, de ce trebuie să fiți atât de ”repezit” în limbaj…

   Apreciază

   1. Stimată doamnă,
    Eu v-aș explica de ce nu e greșit, dar îmi dau seama că nu v-ar ajuta prea tare și știu doar că am duce o discuție inutilă, asa ca vă dau un sfat: răspunsul la dilema dumneavoastră nu se regăsește in DEX.

    Ce-i drept, normele gramaticale au mai suferit ceva modificări în decursul anilor, dar dilema dvs., în contextul și intenția autorului, astfel cum este nuanțat, a rămas neschimbata încă din primele timpuri, de când s-au păstrat primele documente scrise.

    Știu, e greu să recunoaștem când greșim; uite, eu cu creierașul meu mic și fără să fac mari deducții de interpretare, vă asigur că merge….

    Nu trebuie să vă gândiți cine sunt, până la urma ați și zis, nici nu vreți să aflați; totusi, vă răspund eu: un nimeni care oferă garanții suplimentare unui om atât de dex-uit ca dvs.

    Nu vă obosiți să răspundeți, chiar nu e cazul, sunt prea mic pentru o comentatoare atât de isteață, pentru că eu mă declar învins prin abandon.
    Cu drag,

    Apreciază

 2. Protestul nu poate fi decât o manifestare împotriva a ceva, deci protest împotriva cuiva sau a ceva este pleonasm, domnule autor… Scuze, nu m-am putut abţine de la comentarii…

  Apreciază

 3. Oare cum o fi asta, să protestezi împotriva cuiva? Protest împotriva lui Tudorel Toader și protest pentru Marian Dobrică? Mama ei de limbă română!

  Apreciază

  1. Ce drag îmi e mie de lingviștii ăștia atotcunoscători!

   Normal ca se protestează împotriva faptelor persoanelor! Bine ca ati descoperit pâinea feliata!

   Oricum, mulțumesc pentru lecția de gramatica!

   Apreciază

   1. A protesta împotrivă este pleonasm…Asta am vrut să spun….în rest, puteți protesta față de orice…Citiți în DEX ce înseamnă ”a protesta”…

    Apreciază

 4. Și te gândești că astfel de sindicate dau socoteala membrilor. Oare ce rezultate vor puncta pe 2019? Probabil pe cele ale FSANP.

  Apreciază

Comentariile sunt închise

Sindicatul Național SINPEN 2016 Constanța

Fiat justitia et pereat mundus

%d blogeri au apreciat: