Efectele gratierii mascate! 6 infractiuni pe ora!

Efectele gratierii mascate! 6 infractiuni pe ora!

6 infractiuni pe ora se intampla numai in Bucuresti. Asta spune o statistica aparuta in mass-media. Asadar, infractorii promotiei Toader fac exact ceea ce Federatia Sindicatelor din Adminsitratia Nationala a Penitenciarelor (FSANP) afirma la inceputul ”recursului compensatoriu”, cand ministrul – nu-i mai scriu numele si prenumele de rusine – declara ca este o masura benefica pentru statul roman.

Federatia Sindicatelor din Adminsitratia Nationala a Penitenciarelor (FSANP) a atras atentia inca din anul 2017 ca infractorii liberati in baza recursului compensatoriu vor recidiva imediat dupa punerea lor in libertate si ca, in maxim 1 an de zile penitenciarele se vor confrunta cu aceeasi problema: supraaglomerarea.

In realitate ministrul – nu-i mai scriu numele si prenumele de rusine – a scos in strada criminalii, violatorii, talharii, hotii, iar acestia au facut alte mii de victime, la care ministrul infractorilor nu s-a gandit sa le ofere nicio despagubire, asa cum are intentia de a premia  infractorii cu o suma cuprinsa intre 5 si 8 euro per zi de detentie.

Publicat de Cosmin Dorobantu

Sindicalist

Sindicatul Național SINPEN 2016 Constanța

Fiat justitia et pereat mundus

%d blogeri au apreciat: