Ultraj la Penitenciarul Arad

Ultraj la Penitenciarul Arad

Tot din seria ultrajelor din penitenciare. Ca dacan-ar fi nu s-ar mai povesti… Administratia Nationala a Penitenciarelor (ANP) lucreaza la un proiect de act normativ care ar sanctiona mai dur amenintarile, agresiunile detinutilor la adresa angajatilor. Sa nu ramana la stadiu de deziderat pentru domnul Marian Dobrica, asa cum au ramas grupele de intervente in fiecare penitenciar.

In data de 19.07.2018, in jurul orei 16:30, la Penitenciarul Arad, cu ocazia prezentarii pe holul sectiei, pentru a accesa info-chioscul, un detinut a refuzat sa intre in camera de detinere, devenind recalcitrant, a impins cu umarul pe agentul supraveghetor si a fortat intrarea in biroul acestuia,.

La fata locului a ajuns si ofiterul instructor regim, moment in care detinutul nu a mai avut nici o obiectie, s-a supus dispozitiilor primite si a intrat in camera de detinere. Evenimentul a fost inregistrat cu camera video mobila din dotarea agentului supraveghetor. Daca nu era camera din dotare, cine-l credea pe colegul nostru? Acum supraveghetorii au un mijloc de proba care sa le fie de ajutor.

Publicat de Cosmin Dorobantu

Sindicalist

3 gânduri despre „Ultraj la Penitenciarul Arad

 1. Legenda spune ca la Arad la revenirea de pe malul Dambovitei a directorului a prezentat personalului din paza niste filmulete despre cum sunt scuipati, injurati angajatii penitenciarelor din Franta, Italia, UK si alte tari UE ca sa le arate oamenilor ce au de suportat.Problema este ca nu a aratat si reversul medaliei, pentru ca orice medalie are doua fete nu-i asa?! Nu le-a arata si ce masuri se iau impotriva celor care utragiaza cadre si nici de ce masuri de protectie beneficiaza angajatii din penitenciare in celalte tari UE!

  Apreciază

 2. Pe când „body cam-uri” la toti angajații? Unde este egalitatea de a ne apara integritatea în fata ppl, prin proba audio-video? Numai promisiuni!!!

  Apreciază

  1. Cum adica „numai promisiuni”?! Chair domnul director general Dobrica dimpreuna cu domnul director Cotofana au spus ca problema e rezolvata. Sa fi mintit domniilor lor si sa arate realitatea din teren altfel decat se vede din birourile ANP?!

   Apreciat de 1 persoană

Comentariile sunt închise

Sindicatul Național SINPEN 2016 Constanța

Fiat justitia et pereat mundus

%d blogeri au apreciat: