Tudorel Toader, profil de impostor

Tudorele, raspunde la intrebare! Cum e sa fii sluga pe 59.000 de lei pe luna?

Newsweek il cauta pe Tudorel Toader la mandria academica si descopera ca-i doar un impostor care si-a cladit o cariere pe cadouri politice si trafic cu diplome universitare.

Cetateanul Toader nu pierde nicio ocazie pentru a explica universului cat de mare somitate-i domnia sa in materia dreptului si cate manuale a redactat. Singura problema e ca n-a auzit nimeni de dansul pana sa-i mai dea PSD-ALDE un cadou politic contra, acum stim, servicii anti-justitie. Realitatea e ca, profesional, e mai putin decat mediocru.

Tudorel Toader, dom_ profesor de la Balti

Probabil ca asa o obisnuinta a imposturii explica si usurinta care-l caracterizeaza in a minti si a dezinforma. N-am observat-o si noi, au observat-o si alti colegi din justitie asa cum au constatat asta si jurnalistii. Sigur, inca n-au aflat propagandistii de partid din pricina misiunii si n-au aflat aia care sunt bagati in seama tocmai pentru ca nu deranjeaza si sunt folositi drept acoperire in actiuni ale Biroului de Presa.

Tudorel Toader, ministrul Justitiei, si-a aratat, in ultimul an si jumatate, servilismul total fata de coalitia PSD-ALDE, fiind omul care a gandit in detaliu si sustinut cele mai dure lovituri aplicate Justitiei si statului de drept. De numele lui Tudorel Toader se leaga nu doar recenta revocare a sefei DNA, dar si modificari toxice aduse legilor Justitiei, Codului Penal, gratierea mascata, precum si palmuirea magistratilor care si-au permis sa-i anti-justitie sanctioneze initiativele ne spune Newsweek. Si, din pacate, jurnalistii de acolo au dreptate.

Publicat de Sorin Dumitrascu

Despre penitenciare si justitie

2 gânduri despre „Tudorel Toader, profil de impostor

  1. Eu v-am spus-o de la început, îl preferam pe Ciordache, măcar acolo era un tupeu onest, fără ifose și parșivitate…

    Apreciază

Comentariile sunt închise

Sindicatul Național SINPEN 2016 Constanța

Fiat justitia et pereat mundus

%d blogeri au apreciat: