Unul dintre condamnatii din politica facea apel la un moment zero al amnistierii si gratierii infractorilor, in acelasi timp unii care se pregateau de condamnari isi garantau reciproc ca n-o sa se lase cu puscarie cata vreme sunt pesedeii la putere.

”Momentul zero” – o tema care a invadat media
”Momentul zero” – o tema care a invadat media

Adicatelea, de dragul centenarului si al finantatorilor cotidianului de mai sus, ar trebui sa fie iertate pacatele tuturor si reinceputa treaba asta cu infractiunile de la zero, intr-un nou centenar, dupa care mai vedem noi care-i treba. Important e, cum ar fi, sa scape cine trebuie, mai ales ca se pare c-au mai ramas vreo doi dintr-astia care mai au influenta politica si pot sa-si planga amarul la partid si pe la televiziunile de partid.

Din interceptarile in dosare sensibile se vede si ca exista asteptari si ca s-au facut promisiuni ferme, greu de crezut c-ar fi si dezinteresate, in legatura cu aministia si gratierea orice forma ar imbraca, inclusiv modificari parsive la legile justitiei, legile penale si cele de executare a pedepselor. Pentru astia ar fi deci „momentul zero”. Au mai ramas vreo doi jmecheri care n-au scapat.

Publicat de Sorin Dumitrascu

Despre penitenciare si justitie

Sindicatul Național SINPEN 2016 Constanța

Fiat justitia et pereat mundus

%d blogeri au apreciat asta: