Merita infractorii politici un moment zero?

Merita infractorii politici un moment zero?

Unul dintre condamnatii din politica facea apel la un moment zero al amnistierii si gratierii infractorilor, in acelasi timp unii care se pregateau de condamnari isi garantau reciproc ca n-o sa se lase cu puscarie cata vreme sunt pesedeii la putere.

”Momentul zero” – o tema care a invadat media
”Momentul zero” – o tema care a invadat media

Adicatelea, de dragul centenarului si al finantatorilor cotidianului de mai sus, ar trebui sa fie iertate pacatele tuturor si reinceputa treaba asta cu infractiunile de la zero, intr-un nou centenar, dupa care mai vedem noi care-i treba. Important e, cum ar fi, sa scape cine trebuie, mai ales ca se pare c-au mai ramas vreo doi dintr-astia care mai au influenta politica si pot sa-si planga amarul la partid si pe la televiziunile de partid.

Din interceptarile in dosare sensibile se vede si ca exista asteptari si ca s-au facut promisiuni ferme, greu de crezut c-ar fi si dezinteresate, in legatura cu aministia si gratierea orice forma ar imbraca, inclusiv modificari parsive la legile justitiei, legile penale si cele de executare a pedepselor. Pentru astia ar fi deci „momentul zero”. Au mai ramas vreo doi jmecheri care n-au scapat.

Publicat de Sorin Dumitrascu

Despre penitenciare si justitie

Sindicatul Național SINPEN 2016 Constanța

Fiat justitia et pereat mundus

%d blogeri au apreciat: